2777
2789
عنوان

خارش بدن بچه ۲ساله😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست

قهوه شکلات کاکائونخوره پفک  م نخوره.

ادویه و زردچوبه کمتر بریز تو غذا از جای مطمئن م بگیر.

شامپو سر و بدن استفاد کن.

عرقیجات مصرف نکن براش فقظ یکم گلاب پاستوریزه.

غذای سرخ کردنی زیاد درست نکن.روغن مصرفی زیتون باش.نوشابه ابمیو کارخون  ای و دلستر نخوره.

یکم شربت خاکشیر بهش بده.

وقتی بردی حموم اخر سر سرکه سیب تمییز خانگی با اب ولرم رقیق کن بریز بهش بعد دوباره با اب بشورش بیارش بیرون.

نمیدونم ،پوستش ک خیلی خشک شده بچم ،کلی امشب گریه کردم ازبس میخارونه خودشو اخه ازکجا بفهمم

ببین جانم دقت کن ببین ی مدته چی زیادمیخوره چی قبلا نمخوردید خصوصا ک میگید چندماهه میتونه هرخوراکی مربوط به این فصل باشه .گرمای زیاد هم مایعات بدن رو کم میکنهپوست خشک میشه  یبوست نداره؟؟

بادوم زمینی گردو سیب زمینی خوداکی ک طبع گرم دارن اصولا الرژی زان

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کمتر گرمی بخور البته اگ ب بچه شیر خودتو میدی.بچه رو ی مدت اصلاا بوس نکنید.قطعا خوب میشه چیزی ن ...

اره شیر خودمم میخوره ولی تنها جاییکه جوش نزده صورتشه حالا این هترو امتحان میکنم اصلا گرمی نمیخورم ببینم چی میشه

این پروتئین گاوی ک میگی علائمش چیه؟اتفاقا خودمم شک کردم ولی موندم چجوری بهش ندم اخه خیلی شیر گاو میخ ...

همین علائمی که خودتون هم دیدید

کوچیکترباشن(شیرخوارباشن_نمیدونم تو بزرگسالی هم اینطوریانه)

دورمقعدشون هم قرمز هست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
این پروتئین گاوی ک میگی علائمش چیه؟اتفاقا خودمم شک کردم ولی موندم چجوری بهش ندم اخه خیلی شیر گاو میخ ...

شیر بز براش بگیر یا شیرخشک اگه میخوره چندروز 

اره شیر خودمم میخوره ولی تنها جاییکه جوش نزده صورتشه حالا این هترو امتحان میکنم اصلا گرمی نمیخورم بب ...

عزیزم پودر لباساش .صابون و لوسیونش هم حتمااا عوض کن احتمالا آلرژی داره

❣همسر عزیزم دوستدارم❣
قهوه شکلات کاکائونخوره پفک  م نخوره. ادویه و زردچوبه کمتر بریز تو غذا از جای مطمئن م بگیر. شا ...

اتفاقا پفک خیلی دوسداره،حالا اکثرا گفتن گرمی نخور ی هفته امتحان کنم ایشالا از همین باشه،ایا کبد بچه هام چرب میشه

ببین جانم دقت کن ببین ی مدته چی زیادمیخوره چی قبلا نمخوردید خصوصا ک میگید چندماهه میتونه هرخوراکی مر ...

راستشو بخوای بخاطر این کرونای لعنتی یکم گرمی خوردیم بیشتر گوشت گوسفندو مغزیجات،بعضیا گفتن حساسیت ب پروتئین گاوی شاید باشه یعتی امکانش هس چون عاشق لبنیاته

راستشو بخوای بخاطر این کرونای لعنتی یکم گرمی خوردیم بیشتر گوشت گوسفندو مغزیجات،بعضیا گفتن حساسیت ب پ ...

اخه حساسیت ب لبنیات وپروتئین گاوی خیلی کم پیش میاد که فقط اثرات پوستی داشته باشه بیشتر رگ خون تومدفوع هم هست .حالا دوروز نده بهش .وبی حتما پوستش روچرب کن گناه داره کرم چی داری ؟؟منظورم برای زیر گوشکه ؟؟چ مارکی استفاده میکنی اگه زینک داده به کل بدن بزن