2777
2789
عنوان

خارش بدن بچه ۲ساله😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست
اتفاقا پفک خیلی دوسداره،حالا اکثرا گفتن گرمی نخور ی هفته امتحان کنم ایشالا از همین باشه،ایا کبد بچه ...

رنگ زرد  پفک تو خون فساد میکنه.ما خودمون چندین ساله پفک نمی خوریم حالا چه برسه به بچه.روغنشون خوب نیست.ذرت ای الود هرو یادتون رفته؟پفک و پفیلا بهش ندید.گناه داره سعی کن با چیزای دیگه مشغولش کنی ان شا ا... خوب بشه.میو خشک کن براش اجیل بهش بده براش کیک و شیرینی درست کن خودت.اب میوه براش بگیر یا میوه ها رو تزیین کن.قبل غذا سعی کن تشن نباشه و یکم رب انار طبیعی بش بده در حد نصف قاشق چایخوری اشتهاش باز میشه.فعالیت و بازی م باهاش بکنید گرسنه میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حساسیت ب لبنیات وپروتئین گاوی خیلی کم پیش میاد که فقط اثرات پوستی داشته باشه بیشتر رگ خون تومدفو ...

ی روغن خارجی گرفتیم،کرم فلوئوسیونم از داروخونه گرفتیم،روغن بدنم آردن ،شامپو سروبدنم فیروز

ی روغن خارجی گرفتیم،کرم فلوئوسیونم از داروخونه گرفتیم،روغن بدنم آردن ،شامپو سروبدنم فیروز

همون روغن بدن بزن زیادحموم نبریافقط اب بزن بدنش شامپو وصابون نزن ک بیشترازین خشک نشه روغن طبیعی چ زیتون چ بادام بزنی پوستش خشکیش کم میشه 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
همون روغن بدن بزن زیادحموم نبریافقط اب بزن بدنش شامپو وصابون نزن ک بیشترازین خشک نشه روغن طبیعی چ زی ...

حتما،مرسیکه جانم وقت گذاشتی اگه خوب شد حتما بهتون خبرمیدم ممنون😍

حتما،مرسیکه جانم وقت گذاشتی اگه خوب شد حتما بهتون خبرمیدم ممنون😍

حتما خبربده نگرانش شدم اخه بچه خودمم کوچیکه .بوسش کن ان شاالله هرجه زودترخوب میشه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

عزیزم پسر منم همین طور بود دکتر بهش شربت و پماد هیدروکسی زین داد یه روزه خوب شد از داروخانه بگیر ضرر نداره پماد که ضد خارشه و شربت هم ضد حساسیت ، مطمینم دکتر هم بری همین رو میده .

عزیزم پسر منم همین طور بود دکتر بهش شربت و پماد هیدروکسی زین داد یه روزه خوب شد از داروخانه بگیر ضرر ...

عزیزم شربت هیدروکسی زین تقریبا نصفشو دادم ولی خوب نکرد ولی پمادشو نزدم

عزیزم،دخترتون بهتره؟شاید مال همون شیر گاوه،.

از گرمیجات ک نبود شوهرم امشب شیرخشک اورد میخوام ازفردا شیرخشک بدم ببینم چی میشه،بچم امشب ازبس خودشو خاروند هلاک شد 😭توروخدا واسش دعاکن

از گرمیجات ک نبود شوهرم امشب شیرخشک اورد میخوام ازفردا شیرخشک بدم ببینم چی میشه،بچم امشب ازبس خودشو ...

انشاالله هرچه زودتر خوب میشه،خواهر زاده ی منم وقتی بچه بود،تا موز یا گوجه،از اینجور چیزا میخورد،تمام بدنش جوش میشد و میخوارید،اصلا بهش نمیدادن اینارو،تا هفت هشت سالش شد خوب شد.