2777
2789
عنوان

این ملیکا پارسا دختریه که با پژمان رابطه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 47 پست
واقعاواس منم عجیبه به درصدفک نمیکنن حالاهردختری ک بوده شایدراس گفته باشه چرا،چون پژمان جمشیدی معروفه ...

والا بخدا دیگه دارن رسما به این دختر و اون دختر تهمت خرابی میزنن که یه وقت پژمان جونشون ابروش در خطر نیفته 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخدا دیگه دارن رسما به این دختر و اون دختر تهمت خرابی میزنن که یه وقت پژمان جونشون ابروش در خطر ...

یه درصدفک نمیکنن شاید،شایدحقیقت باشه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

والا بخدا دیگه دارن رسما به این دختر و اون دختر تهمت خرابی میزنن که یه وقت پژمان جونشون ابروش در خطر ...

همیشه تو اینجور موردا دو‌طرفم مورد دارن پلی این دختره خیلی عوضی تشریغچف دارع

یه درصدفک نمیکنن شاید،شایدحقیقت باشه

به شخصه یه مرد بازیگر ۵۰ ساله ای که با دخترای کم سن و سال  ۲۰ ساله میخوابه و ول میکنه میره بعدی هم بنظرم ادم درستی نیست 

تجاوز اگر بوده باشه ک دیگه بماند ولی ادم از هیچی مطمعن نیست

ولی زنشم استوری گذاشته بود ی سری چیزا میدونم که به‌وقتش میگم یعنی اونم دل خوشی ازش نداشت نزدیک تر از زن سابقش ک کسی بهش نبوده

بازم خدا عالمه ولی حداقل من هیچوقت واسه یه بازیگر مردی ک تو دوتا فیلم دیدمش همجنسامو خراب نمیکنم و تهمت نمیزنم 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

به شخصه یه مرد بازیگر ۵۰ ساله ای که با دخترای کم سن و سال ۲۰ ساله میخوابه و ول میکنه میره بعدی هم ب ...

درستشم همینه ماک نمی‌دونیم جریان چیه تهش مشخص میشه ولی حداقل به دختره تهمت نزنیم بهتره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

به شخصه یه مرد بازیگر ۵۰ ساله ای که با دخترای کم سن و سال ۲۰ ساله میخوابه و ول میکنه میره بعدی هم ب ...

اینایی که میگی اصن همش درست دختره چرا باید با هم سن باباش بره تو رابطه مگه نمیدونه مردای الان همه هارن چرا باید خودشو در دسترس این ادما قرار بده 

شما نخود کدوم فروشگاهی که نخریدنت داری حرص میخوری

؟؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من نمیدونم اصلا طرف کیه و فلان ولی خود پژمان گذاشته رفته دادگاه رابطه رو تایید کرده دی ان ای بوده پیشنهاد رشوه داده شده قبول نکرده طرف و شکایت کرده اونوقت شما هنوز میگید وای نه صفحه اول روزنامه هم میهن هم مصاحبه دختره بود 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

معلوم نیست باز چه خبره پاشدن این بدبخت و بین یه عالم بی آبرو کردندواسه پوشوندن گند عروسی دختر شمخانی ...

هیچ مردی بیچاره نیست دلت برای خودت بسوزه 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.