2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه طلسم محبت بگیری باعث میشه محبت طرف بهت بیشتر بشه ولی بعصیا مثلا میرن عشقشونو میبندن که هیشکی ر ...

این خیلی بده یعتی عوارض داره و باعث میشه یعنی زندگی آدم خراب بشه بدبخت بشه مثلا من این کارو بکنم چی میشه زندگیم خیلی ترسیدم نمیدونم یهو اونی ک اینکارو برام میخواد اینجام بده گفت کاری میکنم به جز تو کسی رو نبینه ک فقط تو رو بخواد حتی اگه کسی رو لخت بیینه

اره این خوب نیست، یه موقع با خودتم بد میشه، فقط محبتی بگیر همین

هعی خدا پناه بر خدا هنوز ک ن دعا به دستم رسیده ن هم هیج تغییری دیدم پناه بر خدا انشالا هر چی خدا بخواد همون بشه 

خاک کردنیا سیاهیه، بنداز تو اب روون خوب نیست یه روز باهات بد میشه

هنوز دستورشو نداده بهم کامل فقط در همین حدود بهم‌گقت نمیشه من انجامش بدم برگرده بعد باطلش کنم آخه نمیخوام از دستش بدم