2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زده میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 78 پست

به نظرم بزار چند روزی بگذره خودش آروم میشه و بهت پیام میده .این روزا آقایون به خاطر خونه نشینی یکم منزوی شدن و اعصاباشون ریخته به هم.مطمئنا خودش از رفتارش پشیمون میشه

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷
زیادسخت نگیرهمه مردا توعقدبه خاطر دوری اینجور بهونه هامیگیرن فقط به خاطر دور بودن هست مث بچه هاین بر ...

عروسیمون بود که بهم خورد:(

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه باباشه منم خونه بابام.چون عقدیم:(...نمیفهمه دلم براش تنگ شده اه

برای شام دعوتش کن خونتون چرا شبا پیش هم نمیخابید ما عقد بودیم همش خونه‌ ما پلاس بود شبام با هم بودیم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
زیادسخت نگیرهمه مردا توعقدبه خاطر دوری اینجور بهونه هامیگیرن فقط به خاطر دور بودن هست مث بچه هاین بر ...

اینم قبول دارم. اما وقتی عقدی باید بفهمه ... محبت زیادیم نکن... دور برشون میداره

کوه ک دیگه چه ربطی داره؟؟؟توی کوه ک دیگه کرونا نیست:(

کوه و همه مراکز تفریحی بستس عزیزم. بریم برخورد میکنن باهاتون. در مورد همسرتون هم علت واکنشش به شناخت شما کاملا بستگی داره. عقدین؟

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
کوه ک دیگه چه ربطی داره؟؟؟توی کوه ک دیگه کرونا نیست:(

داره خودشو لوس میکنه چون میدونه میری دنبالش. یکم بهش فضا بده بشینه فکراشو بکنه بفهمه زندگی لوس بازیو بچه بازی نیست. هرجورم با کسی رفتار کنه باهاش رفتار میشه وگرنه فردا خدای نکرده تاپیک میزنی که... 

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍
برای شام دعوتش کن خونتون چرا شبا پیش هم نمیخابید ما عقد بودیم همش خونه‌ ما پلاس بود شبام با هم بودیم ...

مامان بابام باهاش و خودش با مامان بابام مشکل دارن.نمیاد

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
اره متاسفانه

تو این دوران خیلی سخته ولی کن به حال خودش بزارش

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

محل نزار بزار اون زنگ بزنه بهت توهین کرده و حرمت ببن زن و شوهر ازهر چی مهم تره 

اگه حوصله تو رو نداره چرا زن گرفته

بزار خودش بیاد طرفت وبا سیاست مجبورش کن معذرت بخواد ن با پرخاشگری و دعوا

اگه الان تو زنگ بزنی و فداش شی یاد میگیره اینجور رفتار کنه و جلب توجه که

نه بهتر میشه چون خیلی بهم وابسته س...برا رسیدن به من خودمم اذیت میکنه خخخ

اشتباه نکن همه دوستانم دارن همینو بهت میگن اتفاقا اگر تو عقد این بازیا رو دربیاره کنترلش نکنی فردا دیگه کلا نمیتونی. باور کن الان چشمش به گوشیه زنگ نزن حالش جا بیاد مخصوصا که تقصیر خودش بوده

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍