2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زده میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 78 پست
بنطرمن این طرز رفتارش اینکه محبت وباتوبودن رو نیاز داره نمیگم پروش کن ولی سردی بیش ازحد بین زنوشوهر ...

اخه دیروز زنگ زدم.ی رفتار اشتباهی کردم قبلش و بابت اون ازش معذرت خواستم.دیشب دوباره خودش زنگ زد 

اروم بود کلی خندیدیم قراربود بریم بیرون باهم.

ک زنگ زد اینطوری گفت خیلی ناراحت شدم.با خودم گفتم چقد ناز بکشم مگه چیکار کردم ک اینقد باج بدم؟دیگه م زنگ نزدم.احتمال میدم تا بعدازظهر خودش زنگ بزنه:(

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
بنطرمن این طرز رفتارش اینکه محبت وباتوبودن رو نیاز داره نمیگم پروش کن ولی سردی بیش ازحد بین زنوشوهر ...

والا عزیز منکه دیگه موندم واقعاااا....نمیدونم چیکار کنم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیز منکه دیگه موندم واقعاااا....نمیدونم چیکار کنم

هرمردی یه قلقی داره ببین چی بیشتر رو شوهرت جواب میده وقتی کنارت حرف گوش کن تر هست یااینکه بداخلاق میشه ؟؟محبت میکنی بهتر رفتارمیکنی یا باسردی رفتارمیکنی؟؟

اخه دیروز زنگ زدم.ی رفتار اشتباهی کردم قبلش و بابت اون ازش معذرت خواستم.دیشب دوباره خودش زنگ زد  ...

خب شاید باتومشکل نداره یه مشکل کاری براش پیش اومده یاتوخانوادش یه مشکلی پیش اومدکه باعث شده فکرش درگیربشه ماخانوماهمیشه براشوهرا وقت داریم یه موقعی میخایم پریودبشیم بی حوصله ایم وسرد رفتلرمیکنی یعنی شوهرم بدکرده که اینطوری رفتارکردیم نه فقط مااون زمان ازنطرروحی امادگی نداشتیم توروخدا اینقدر حساس نباشین خودتونو ادیت میکنین من خودم چون اینطوری بودم میدونم چقدر بده همش اعصابم داعون میشد همیشه مثبت فکرکنین یه قضیه چون خودتون داعون میشین سریه فرصت مناسب بشین صحبت کن بگو چرا نیومدی بریم اینوه اینهمه دعوا وکشمکش نداره دیگه عزیز