2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زده میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن همه دوستانم دارن همینو بهت میگن اتفاقا اگر تو عقد این بازیا رو دربیاره کنترلش نکنی فردا د ...

زنگ نمیزنم.الان میشینم فیلم میبینم‌.کتاب میخونم خودمو سرگرم میکنم.ی مدت هم میخوام خودمو بیخیال نشون بدم

اگه چیزی گفت میگم خودت گفتی به شرایط عادت کن

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
دوروز خونه مادرشوهرت بمون پیشش بخواب شب خیالش راحت بشه یکمم تاچن روز حالش خوب باشه

بزا ارومتر شه.خودش بزنگه.میرم پیشش.الان زنگ نمیزنم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
زنگ نمیزنم.الان میشینم فیلم میبینم‌.کتاب میخونم خودمو سرگرم میکنم.ی مدت هم میخوام خودمو بیخیال نشون ...

آفرین دختر. بزار بفهمه مامانش نیستی. از هرچی وهرکی ناراحته به تو ربطی نداره که بگه حوصله تو ندارم. مثل بچه آدم بگه فلان مشکلو دارم کنسل کنیم یا مودش نیست بعدا بریم😘

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍
اینم قبول دارم. اما وقتی عقدی باید بفهمه ... محبت زیادیم نکن... دور برشون میداره

اره محبت زیادی خوب نیس ولی مردا یه سیستم خیلی ساده ای دارن بخدا مث بچه هاین لج میکنن قهرمیکنن فقط سیاست زنه که میتونه براه بیارتشون (البته ناگفته نماندبعصی مردا کلا قصیشون جداس هرکارم بکنی براشون اخرش طلب کارن)