2777
2789

ماسک ۱

صورت خود را شست و شو دهید و خشک کنی د

دو قاشق غذاخوری عسل ۱قاشق چایخوری دارچین ترکیب کنید.این ماسک به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بماند سپس بشویید

همه ماسک ها امتحان شده و برای درمان جواب داده

ماسک ۲

۲_۳ سفیده تخم مرغ بردارید.خوب بزنید‌.

۱دقیقه  بماند و بشویید.

ماسک ۳ 

جوی دوسر اماده کنید . ۲ق غ بیفزایید . ۲۰_۳۰دقیقه بماند بشویید

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخ، درمانی فوری برای منافذ باز است که گردش خون را تحریک می کند و پوست شما را سالم تر می کند صورت خود را تمیز کنید و یک تکه یخ را در روز به مدت 5 تا 10 ثانیه مالش دهید این ،یک تونر است که منافذ را منقبض می کند. در هرحال، شما بهتر است صورت خود را با آب سرد بشویید ؛ برای نتایج بهتر، سینی یخ را با آب گوجه فرنگی یا لیمو پر کنید و صورت خود را با آن بشویید. ماساژ تکه های یخی روی صورت شما، سبب بسته تر شدن منافذ پوستی میشود.

توجه: افراد مبتلا به سینوزیت یا مننژیت، نباید از این درمان استفاده کنند

یخ، درمانی فوری برای منافذ باز است که گردش خون را تحریک می کند و پوست شما را سالم تر می کند صورت خود ...

مرسی گلم ولی من اصلا نمیتونم یخ رو روی صورتم تحمل کنم یه ثانیه میزارم زود برمیدارم😔😕

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟

عسل ،برای پوست فوق العاده عالی است، زیرا دارای خواص ضد باکتری، دارویی و درمانبخش است و حاوی مقدار بالایی پتاسیم است که باکتری های بین منافذ را از بین می برند از سوی دیگر، یک منبع خوب اسید لاکتیک است که پوست شما پوست را تمیز می کند و منافذ را پاک می کند. ترکیبی از ماست و عسل را بسازید و آن را در منافذ قرار دهید و بعد از چند دقیقه آن را با آب بشویید.

سفیده حاوی، اسید آمینه و دیگر آنزیم هایی است که پوست را جوان سازی می کند و منافذ را از بین می برد ، آن را روی تمام صورت خود قرار دهید و با کاغذ بافت دار بپوشانید وقتی ماسک کاملا خشک می شود، کاغذ را از پوست جدا کنید. این ماسک، برای کم کردن حفره های باز بسیار موثر است ؛ این روش، پوست را عمیقا پاک می کند و تمام ناخالصی ها و خاک را از بین می برد.

عسل ،برای پوست فوق العاده عالی است، زیرا دارای خواص ضد باکتری، دارویی و درمانبخش است و حاوی مقدار با ...

مرسی گلم انشااله پوستت آینه بشه😘😘😍😍

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟

یک عدد لیمو را آب بگیرید و آن را به‌آرامی روی صورت و گردن‌تان بمالید. پس از حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صورت‌تان را با آب بشویید. این کار را ۲ تا ۳ بار در روز انجام بدهید و پس از آن از یک مرطوب‌کننده‌ی باکیفیت استفاده کنید؛

می‌توانید آب نصف لیمو را به یک فنجان آب سرد اضافه کنید و آن را روی صورت‌تان اسپری کنید. اجازه بدهید صورت‌تان در معرض هوا خشک شود. برای گرفتن بهترین نتایج، این کار را ۱ یا ۲ بار در روز انجام بدهید.

رفع چین و چروک دور چشم با آب لیمو

مالیدن آب لیمو با پنبه روی چین و چروک های زیر چشم نیز بسیار مفید است. این کار را روزی ۲ بار انجام دهید ترجیحاً یک نوبت صبح پس از بیدار شدن از خواب و یک نوبت قبل از خواب.