2777
2789
عنوان

ماسک برای جوش صورت..۳ماسک شگفت انگیز

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منافذ بازه ترجیحا هفته ای یکبار

من برای جوش میخام😐

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
سفیده تخم مرغ رو همینجوری بزنیم با با همزن بزنیم کف کنه     من ابلیمو میزنم صورتم میخاره و ...

باید با قاشق زد عزیزم

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
عزيزم اگه واسه روشن شدن و جوانسازي هم ماسك بلدي بگو

جادویی برای نشاط و شادابی پوست خود درست کنید
برای تهیه این ماسک چند عدد برگ اسفناج را با نصف لیوان شیر جوشیده 5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا زمانیکه برگها نرم شدن مخلوط را از صافی عبور دهید و پس از سرد شدن آن را به صورت خمیر در آورده و به مدت 20 دقیقه روی پوست خود بگذارید و در این مدت به آرامی صورت خود را ماساژ دهید .در انتها صورت خود را با باقی مانده شیر بشویید و بگذارید مدتی این مواد روی صورتتان بماند سپس صورت خود را با آب ولرم شستشو دهید

موهای من وزه و زیاد میریزه چیکار کنم؟

دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
طرز تهیه:

دو روغن موجود را با یکدیگر ترکیب کنید و سپس روی موهایتان اعمال کنید، از یک کلاه حمام برای پوشش استفاده کنید و بعد از 15 تا 30 دقیقه با شامپو و آب ولرم شستشو دهید

برای مو هم موهام خشکه  نرم کننده تو حموم میزنم بعدشم ابرسان خارجی میزنم ولی خیلی خشکه طوریکه بع ...

دوش اب سرد بگیرید 

هرروز پشت سر هم نرید حمام

از درجه داغ سشوار استفاده نکنید

اینم مثل موضوعات قبلی مینویسم ایشالا بدرد کسی بخوره

دیدم اکثر دوستان با جوش صورت ، منافذ باز ، اکنه ، التهاب  ،چربی صورت و... که باعث جوش میشه مشکل دارشتن 

چیزی و امتحان کرده بودن الا چیزی که باید . از زدن ادرار گرفته تا چیزهای دیگه 

اگر مشکل هورمونی نباشه یا کاری نکرده باشید پوست تحری و دچار  صدمه باشه ، جوش و چربی طبیعیه
چیکار کرد ؟ اول باید از شوینده پوست چرب استفاده کنید . و حتما از نیاسینامید استفاده کنید 

نیاسینامید اکتیو پوستیه که باعث میشه ، منافذ بسته بشه ، التهاب کم بشه ، جوش ها از بین برن ، چربی پوست کنترل بشه ، خود پوست بهتر ترمیم و...

حالا چطور ؟ توصیه من نیاسینامید اوردینری هست بیشتر

اول صورتتونو میشورید با شوینده . بعد خشک میکنید آروم ، بعد از سرم نیاسینامید استفاده میکنید ، بعد از ده دقیقه آبرسان و مرطوب کننده و در آخر ضد آفتاب

حالا چرا آبرسان و ضد آفتاب ؟چون بعضی از شما پوستتون خیلی چرب نیست اما به خاطر کم آب بودن منافذش باز شده و جوش میزنه 

روی دو بار صبح و شب نیاسینامید و استفاده کنید به این صورت که گفتم . به هیچ وجه سرم ویتامین سی با این محصول استفاده نکیند 

با رتینول تداخل نداره ولی اونم هفته ای دو بار هست بیشتر نه

نتیجه میگیریم ؟اگر مشکل خاصینداشه باشید و درست انجام بدید حتما . اوایل استفاده ممکنه برون ریزی بشه یعنی بیشتر هم جوش بزنید ولی بعدش درست میشه 

میتونید روزی یک بار هم استفاده کنید ولی دو بار بهتره بعد از 10 روز یه نتیجه حداقلی میبینید ولی ادامه بدید قطعاااا و لطفا به خاطر خودتون میگم 

شوینده هم سراوی ، آبرسان (کلینیک ، اوردینری ، کوزارکس و سیمپل ) ، مرطوب کننده سراوی ، کلینیک و سیمپل و کوزارکس و ضد آفتاب ایزدین ، کوزارکس و اکسیس وای توصیه میکنم

حالا اکثر محصولات خارجی مثل همین نیاسینامید اوردینری و... که گفتم تو اکثر فروشگاه ها فیک دارن میفروشن در این حد که خیلیاشون حتی خودشون هم نمیدونن
حتما از جای معتبر بخیرید . من قبلا دو تا فروشگاه معرفی کرده بودم این دفعه سه تا معرفی میکنم .

اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران و سومی سراوی ایران

اولی از همه بهتره تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره براتون . دومی فروشگاه سیسمونیه اما بهداشتی های اصل و داره سومی هم یه سایت دیگس اونم خوبه 

سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم.