و کوفت. هر تشویقی عموما با تنبیه معنا پیدا می کند. هیچ والدینی نباید از نمراتی که فرزندش میگیره، ازش سوال بپرسه. علت را عرض میکنم. ولی قبلش شاید بگید از کجا از وضعیت تحصیلش با خبر بشیم! معلمش. خیلی ساده. ولی در زمان عدم حضور کودکتان. و اما چرا؟ فرزند میاد داخل خونه. مامانم ریاضی چند شدی؟ فرزند ۲۰. افرین پسر بوک وورمم (bookworm خر خونم). اما مشکل کجاست؟ فرزند کم کم شرطی میشه که گویی شما فقط وقتی نمره خوب میگیره دوستش دارید. پس متضادش این هست که اگر کم بگیرم، احتمالا من را کمتر دوست میداره دیگه! اسیبش؟ وحشتناک. امکان توسعه شخصیت ایده ال گرا در فرزند! خطرش چیست؟ ایده الگرایی تیغه دو لبه هست (double-edged sword) و از هر هزار نفر شاید یک نفر توسط این خنجر جر نخوره در بزرگسالی. وقتی فهمیدید ریاضیش ضعیفه نیازی نیست بگید. فقط باهاش بیشتر تمرین کنید. تمام!
مادر منو ببینین به این مادر سجده میکنین من درسم عالی بوددددددددددد عالیییییییییی بیست میدم مثلا علوم یا مطالعات میومدم میگفتم مامان 20 شدم میگفت خوب دیگه کی فلانی چند د بعدم گفت مگه برا من میخونی ؟ ریاضی مهمه ریاضی منم ریاضیم خوب نبود 17 میدم بقیه 19 ناراضی بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه که میاد خونه باید بپرسی مدرسه چطور گذشت روزت چطور بود بعد نمره هاشو چک کنی نه زیاد سخت بگیری نه ...
از ای مث به زبان از زبان به ملیله دوزی از اون به تکواندو. جر میدن بچه را. به جای وقت گذروندن مفید با بچه. کل تو ابران یک هادی ساعی تکواندو کار شد. ولی مادر ایرانی ول نمیکنه