2777
2789

بچه ها اگه تجربه ی این ذکرو داشتین از تغییراتی که براتون داشت بگین لطفا.من چندروزه شروع کردم اما چون با حضور قلب نگفتم فعلا تغییری حس نکردم بنظرتون قطع کنم ازاول شروع کنم؟؟ بعد اگه از وسط ماه شروع کنیم این ذکرو ۶۰روز باید بگیم؟اخه نوشته بود دوماه باید گفته شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری این ذکر؟ 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
میشه بیشتربگی من نمیدونم اصلا

این استغفارو روزی ۴۰۰بار بگی تو نفاتیح نوشته یا علم عظیم یا قروت عزیزم میادسمتت اما خب من واسه چیزدیگه ای میگماسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْه.باید باتوجه به معنی و حس خوب بگی مخصوصا اخرشو

تا حالا نشنیدم  ولی ختم ۱۴۰۰۰ یا جواد الائمه توی ۱۰ روز روزی ۱۴۰۰ تا رو شنیدم ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوا ...

مرسی من به اماما اعتقاد ندارم نمیتونم این ذکرو بگم.اما اره صلواتو خیلی قبول دارم اونم انرژی مثبت میده

مرسی من به اماما اعتقاد ندارم نمیتونم این ذکرو بگم.اما اره صلواتو خیلی قبول دارم اونم انرژی مثبت مید ...

ب امامااعتقادنداری؟یاب ذکری ک بااسمشوون گفته بشه اعتقادنداری؟

خدایا!من یاغی نیستم✋

خانما توی ماه شعبان صلوات خیلی ثواب داره، ثوابش ده برابر هست. هر روز برای حاجت روایی یک نفر ختم میذاریم.

گروه ختم صلوات واتساپ

برای پیوستن به گروه واتساپ من، این پیوند را دنبال کنید: https://chat.whatsapp.com/BJ4xal2GGmkJihAQzjX7DW

مرسی من به اماما اعتقاد ندارم نمیتونم این ذکرو بگم.اما اره صلواتو خیلی قبول دارم اونم انرژی مثبت مید ...

چه جوری به اماما اعتقاد ندارید اما تو صلوات بهشون درود میفرستید؟آل محمد همون امام هستند دیگه