2777
2789
عنوان

سلام مامانا باباهای عزیز

350 بازدید | 65 پست

شماها فرزندانتون رو بیشتر دوس دارین یا همسرانتون

اخه من ازدواج کردم با مردی ک صاحب ی پسر ده ساله هست شب و روز دارم زجر میکشم شدم مث بچه ها همش یا از اون یا با خودم میگم اون بچشو بیشتر از من میخاد ایا واقعا همینطوره یا من اشتباه میکنم

بخاطر بچش منو از خونم بیرونم کرده میگفت اسم تو رو از شناسنامم پاک میکنم اما بچم ن شوهرم اصلا هیچوقت عکس بچشم نمیزاشت پروفایلش حالا ک با من قهره دیدم عکس خودشو پسرشو گذاشته با اینکارش یعنی دلی ب اشتی نداره؟میخاد چکار یعنی چ چنین رفتاری همش میگه تو برا بچم مادری نمیکنی برو نمیخااامت اخه یکم فک نمیکنه این منم ک براش میمونه ن بچه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بچه عزیزتره چون بی پناه و معصومه و از خودته 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خب بچش از پوست و خون و گوشت خودشه 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

اولا دوست عزیزم شما وقتی میدونستین بچه تاره و باهاش ازدواج کردین یعنی اینکه قبول کردین این وضعو دوما شما نباید حسادت کنین هرکدومتون جای خودتون رو تو قلب همسرتون دارین پس سعی من با بچه اش رفیق باشی تا زندگیتون بهتربشه

خب دوست داشتن بچه یه جوردیگست جونم و برای بچه میدم چون الان به من بیشتر احتیاج داره 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن