2777
2789

سلام خانمای گل. سال نوتون مبارک

انشالله سال خوب و پر از عشق و سلامتی داشته باشید😍

من و همسرم از هم دور هستیم چون عقدیم و ایشون تهرانه و من قم.

اوایل که کرونا اومد خیلی بهم اصرار میکرد بیاد دنبالم ولی من بخاطر خطرش و اینکه مامان و بابام پیرن و نیاز به مراقبت دارن نرفتم. 

بعد هم یه جریانی پیش اومد و من و همسرم الان دو هفته است با هم حرف نزدیم و حتی سال نو هم تبریک نگفتیم. یعنی اون نخواست.

در حد چت فقط یکم صحبت کردیم که اونم گله بود. شوهرم نهم فروردین تولدش هست و من نمیدونم تا اون موقع چی میشه. حدود یه ماه پیش خونمون رو چیده بودیم تا مراسم بگیریم و بریم ولی بخاطر کرونا نشد.

حالا فردا زنداییم بخاطر تولد نوه اش میخواد بره تهران با ماشین خودشون. یهو به دلم افتاد منم باهاشون برم. و به خواهرم بگم بیاد از مامانم مراقبت کنه. اینطوری شاید اشتی کردیم و تولدش تونستیم پیش هم باشیم.

نمیدونم چه کنم🤔😓

Dance me to the end of Love...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب سرخوشایی هستن زنداییت بخاطر تولد مسافرت میکنن تو این اوضاع

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
عجب سرخوشایی هستن زنداییت بخاطر تولد مسافرت میکنن تو این اوضاع

اره منم فکر نمیکردم برن

تولدش نیست

نوه اش داره به دنیا میاد و پسرش و عروسش تنهان

کاری ندارم ولی خدای الان تولد گرفتن و تولد رفتن مهمه واقعا چرا همه کمک نمیکنن تا اوضاع خوب شه چقدر ب ...

نه عزیزم اشتباه شد

تولد یعنی نوه اش داره به دنیا میاد

عروسش و پسرش تنهان اونجا

اره منم فکر نمیکردم برن تولدش نیست نوه اش داره به دنیا میاد و پسرش و عروسش تنهان

تهرانم اوضاع داغونه عزیزم من تهرانم اگه اومدیم مواظب باش

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
فقط این چیزا رو میشنوم حرص میخورم اینهمه میگن بشینین خونه واسه تولد راه میفتن میان تهران 

تولد نییت😁😁 نوه اش داره به دنیا میاد و عروس و پسرش اونجا تنهان

نرو...زنداییتم بگو نره...اوتم از قم...راستی از قم چه خبر عزیز

قرار بود نرن ولی چون عروسش تنهاست برای کمک به بچه نیاز داشتن به یه نفر

قمم خوب نیست زیاد

همه اش خونه ایم

هیچ بیرون نرفتم

نمیدونم سفرزنداییتون ضروری محسوب میشه یانه ولی سفرخودشما هم غیرضروریه هم ممکنه خطرناک باشه

نمیدونم.

امیدوارم هرچی خیره همون بشه

بازم فکر میکنم