2777
2789
عنوان

لاغری شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 62 پست
وای منم همینم تا بچم و میخوابونم گریه میکنم.خیلی فشار رومه. آخرش از پا درمیام.

بعضیا رومیبینم بهشون حسادت میکنم با دوسه تا بچه سرحال وتپل م̷ـــِْن با ی بچه این شد حالم میترسم شوهرم بدش بیاد ی وقت

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص از جوانه گندم و ویتامینو اینجور چیزا درس شده هم اشتهاتونو زیاد میکنه هم این که هر چی بخورین جذب ...

اسم قرص چیه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
وای چقدر عین منی منم بچم هشت ماهشه شدم 37 کیلو  حالم بد میشه خودمو میبینم

هچش به جاریم حسادت میکنم باهم زایمان کردیم اون بخاطر اندامش به بچش شیرخشک داد م̷ـــِْن شیرخودم اون خوش اندام م̷ـــِْن اسکلت

وااا چ اتفاقی افتاد براش?

داداشم بدنسازه. میخواست پرتر بشه دوماه ازاین لعنتی خورد بدنش وصورتش اومد روفرم. بعد فقط یکی دیگه مونده بود ازش میخواست بره باز بخره مامانم دعواش کرد گفت توکه بدنت خوب شده دیگه نخور.... داداشمم نخورد روزی دوتا مصرف می‌کرد. داداشم ام دی اف کاره داشت کمد دیواری مامانمو میزد که یهو توهمی شد... هی میگفت الان میان میگرن منو، دنبالم هستنو ازاین حرفا که مامانم ترسید زنگ زد بابام بردنش دکتر. براش قرص اعصاب نوشت حالا نگو اصلا اثر نکرده... فردامامانم رفت بیدارش کنه دید خود کشی کرده خداروشکر زود رسوندش بیمارستان ونجات پیدا کرد اما سه ماه توتیمارستان بستری بود. الان که اینارومیگم خود به خود اشکم میریزه. خیلی روزای بدی بود

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
نمیگیره فقط شیرخودمو میخوره بزور غذا کمکی میخوره

عادتش بده اینجوری نابود میشی ک

زمانبندی خدا بینظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود کمی بردباری میطلبد و ایمانی بسیار اما ازرش انتظار را دارد
کره محلی با شیره انگور بخور وعسل طبیعی.  خرما و سرشیر.  خوراکیهای کارخونه ای و فریزری و سو ...

میخورم بخدا فایده نداره اصلا تعجب میکنم

داداشم بدنسازه. میخواست پرتر بشه دوماه ازاین لعنتی خورد بدنش وصورتش اومد روفرم. بعد فقط یکی دیگه مون ...

یا خود خدا خالم مصرف کرد تپل شد الان هیچ مشکلی نداره چند ماهی میشه

بعضیا رومیبینم بهشون حسادت میکنم با دوسه تا بچه سرحال وتپل م̷ـــِْن با ی بچه این شد حالم میترسم شوهر ...

اونا بچه هاشون آرومن منم بچه های آروم و دیدم اصلا مادراشون هیچ مشکلی ندارن و هم به بچه هاشون میرسن و هم به خودشون میرسن.

شوهر من میبینه اوضاع و خودش درک میکنه و اعتراضی نداره تازه شرمندس که کمکم نمیکنه چون از صبح تا شب سر کاره. 

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
عرق یونجه بخور خیلی خوبه

خوردم بچه اسهال میگیره اتفاقا دارم تویخچال نمیدونم چقد باید مصرف کنم که اثربزاره

یا خود خدا خالم مصرف کرد تپل شد الان هیچ مشکلی نداره چند ماهی میشه

اول علائمشم جوش های ریزه که روی سینه میزنه. 

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
اونا بچه هاشون آرومن منم بچه های آروم و دیدم اصلا مادراشون هیچ مشکلی ندارن و هم به بچه هاشون میرسن و ...

م̷ـــِْن بچم خیلی خیلی نق میزنه الانم رو پاهام خوابه بخدا کلافه شدم ازش صبح هم واکسنشو زدم امروز حتی موهامو شونه نزدم