2777
2789
عنوان

لاغری شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 62 پست

هرگز از فرشته استفاده نکن. پارسال داداشم ازاین قرص استفاده کرد بیچاره کرد خودشو.

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم بچم ۸ ماهشه اولش کولیک داشت و بعد رفلاکس شدید منم تا ماه پیش رژیم شدید داشتم بخاطر کولیک و ...

م̷ـــِْن افسرده شدم لباسام همه گشادن میشینم پیش کمد مث بچه هَـا گریه میکنم

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
هرگز از فرشته استفاده نکن. پارسال داداشم ازاین قرص استفاده کرد بیچاره کرد خودشو.

وااا چ اتفاقی افتاد براش?

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

کره محلی با شیره انگور بخور وعسل طبیعی.  خرما و سرشیر.  خوراکیهای کارخونه ای و فریزری و سوپری نخور.  چاق میشی. من مرتب سرشیر محلی ميخوردم لاغر بودم پیاده‌روی و ورزش داشتم چاق شدم. مغزیجات بخور.  غذاهایی که میخوری قوت ندارن میلتو  به غذا کم کردن.  غذای بی خاصیت  اشتهارو کم میکنه.  من تجربه کردم.

ولی رو هم رفته منم خیلی لاغرم باور کن بیشتر از ده ساله دنبال افزایش و زنم و تو این مدتها چهار پنج کیلوام اومدم بالا اونم بلطف ورزش بوده یعنی حتی من اگه بشینم و فقط بخورم جواب نمیده ورزش بهتره برام

یسالش شد دیگه شیر نده الانم بیشتر کمکی بده بهش

نمیگیره فقط شیرخودمو میخوره بزور غذا کمکی میخوره

م̷ـــِْن افسرده شدم لباسام همه گشادن میشینم پیش کمد مث بچه هَـا گریه میکنم

وای منم همینم تا بچم و میخوابونم گریه میکنم.خیلی فشار رومه.

آخرش از پا درمیام.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
واییی عزیزم خب کاهش وزن اینقدر زیاد ک طبیعی نیست برو دکتر آزمایش انجام بده حتما

دادم بخدا هیچ مشکلی ندارم

چی هس

قرص از جوانه گندم و ویتامینو اینجور چیزا درس شده هم اشتهاتونو زیاد میکنه هم این که هر چی بخورین جذب بدنتون میشه تو فتمیلامون واقعا جواب گرفتن ازش به چشم دیدم ففط بپرسین برا شیردهی ضرر نداشته باشه

اره هیچ لباسی بهم نمیاد قدمم بلنده قشنگ نی قلیون🤦‍♀️

م̷ـــِْن صورتم دراز شده حالم بهم میخوره از خودم