2777
2789
عنوان

لاغری شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 62 پست
خوردم بچه اسهال میگیره اتفاقا دارم تویخچال نمیدونم چقد باید مصرف کنم که اثربزاره

نصف استکان قبل از غذا....

پیشنهادم بهت اینکه بری عطاری و ازشون نظر بخوای چون خواهرشوهرمم همین شرایط تو رو داشت رفت عطاری یه پودر بهش داد خیلی خوب شد و جالب اینکه ثابت موند وزنش

یسالش شد دیگه شیر نده الانم بیشتر کمکی بده بهش

تصمیم گرفتم انشااله یه سال ودو سه ماه که شد حتما میگیرمش

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف استکان قبل از غذا.... پیشنهادم بهت اینکه بری عطاری و ازشون نظر بخوای چون خواهرشوهرمم همین شرایط ...

تو شیردهی بود?

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
خوبه که قدت کوتاهه من قدم 165 وزنم 37 فکر کن چه افتضاحی شدم دیگه

اره واصعا الانم جدیدا هیچکی از لاغری خوشش نمیاد طرف ما همه تناسب اندام دارن وتپل وصورت پر

م̷ـــِْن بچم خیلی خیلی نق میزنه الانم رو پاهام خوابه بخدا کلافه شدم ازش صبح هم واکسنشو زدم امروز حتی ...

اوضاع من بدتره ۲۴ ساعته بغلمه و بیاد پایین فقط گریه میکنه شبا هم نمیخوابم و همش راه میبرمش.اون ماه پریود شدم تا الان همش خونریزی دارم فک کنم بدنم زیادی ضعیف شده.شونه که خوبه من بیشتر از یه هفتس وقت نکردم حموم برم چون بچم بغل شوهرم نمیمونه و...

اوضاع خونه که هیچی نگم بهتره.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
اوضاع من بدتره ۲۴ ساعته بغلمه و بیاد پایین فقط گریه میکنه شبا هم نمیخوابم و همش راه میبرمش.اون ماه پ ...

منم مثل شما هستم بخدا وقتی هم میخوام برم حموم میرم خونه اقام بچم میدم به مامانم پنج دیقه میرم زیر دوش صداشون درمیاد حال روحیم داغونه اصن غلط کردم بچه اوردم

منم مثل شما هستم بخدا وقتی هم میخوام برم حموم میرم خونه اقام بچم میدم به مامانم پنج دیقه میرم زیر دو ...

😔😔😔

خدا خودش بهمون صبر و توان بیشتر بده.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
اره بنده خدا خیلی لاغر شده بود و قیافشم زشت شده بود ولی خیلی خوب شد ب عطار هم گفته بود تودوران شیر د ...

اجی قربونت اسم پودر ازش بپرس ازت خواهش میکنم بخدا ثواب میبری تااخر عمرم دعات میکنم 

اره بنده خدا خیلی لاغر شده بود و قیافشم زشت شده بود ولی خیلی خوب شد ب عطار هم گفته بود تودوران شیر د ...

بخدا هر عطاری که میشناسم رفتم هیچی ندادن بجز یونجه که فقط پوستمو داغون کرد اهواز که عطار خوب نداره 

بذار ازش بپرسم ببینم یادش هست بهت میگم

منتظرت می مونم چون واقعا بهش نیاز دارم بخدا تااخر عمرم دعات میکنم بس که حال روحیم خرابه الان