2777
2789
عنوان

لاغری شدید

477 بازدید | 62 پست

بچه هشت ماهه دارم لاغرشدم استخونی از60شدم37 توروخدا اسم دارویی مکملی هرچی میدونین خوبه اشتهااوره بگید هرکی هم از رویال یافرشته یاسیپروهیپتادین یا مخمر یا شیکوریدین توشیردهی مصرف کرده بگه بخدا افسرده شدم

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم بچم ۸ ماهشه اولش کولیک داشت و بعد رفلاکس شدید منم تا ماه پیش رژیم شدید داشتم بخاطر کولیک و رفلاکسش...حال جسم و روحم داغونه هر چیم بخورم چون همش بی قراره و یه سره دارم راه میبرمش انگار نه انگار روز به روز فقط دارم وزن کم میکنم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
قرص ویتامین بگیر بخور روش نوشته A_Z خوبه من خودم استفاده میکنم. شیرخشک هم میگن چاق میکنه

حولتی ویتامین ساپلکس و اهن وویتامین ث میخورم اثرنمیکنه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
بله رفتم هیچ مشکلی ندارم

برو دکتر تغذیه رژیم چاقی میده و مکمل 

اینجوری بدتر خودتو داغون میکنی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
قرص ویتامین بگیر بخور روش نوشته A_Z خوبه من خودم استفاده میکنم. شیرخشک هم میگن چاق میکنه

مولتی ویتامین ساپلکس و اهن وویتامین ث میخورم اثرنکرده