2777
2789
عنوان

دیگه جوابشو نمیدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 154 پست
همینارو که به منم گفتی زنگ بزن و بهش بگو بیاد خونه از خونه فراریش نده که بگی حرف نمیزنم باهات و فلان ...

الانم رفته جایی که خط بده عکس شکارش رو فرستاده☹

کبک زده . تصویری زنگ زد رد کردم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم رفته جایی که خط بده عکس شکارش رو فرستاده☹کبک زده . تصویری زنگ زد رد کردم .

با قهر و اینا فکر میکنه داری ناز میکنی
راستش من تا حالا مرد اینجوری ندیدم
ولی طرف من بود بهش میفهموندم دارم جدی حرف میزنم و این رویه رو نمی پذیرم

الانم رفته جایی که خط بده عکس شکارش رو فرستاده☹کبک زده . تصویری زنگ زد رد کردم .

پیام بده که بیا خونه 

قهر کردن نیاز نیست چون اون فکرمیکنه خودتو لوس میکنی 

با همسرت باید خیلی خیلی جدی حرف بزنی 

محکم و جدی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پیام بده که بیا خونه قهر کردن نیاز نیست چون اون فکرمیکنه خودتو لوس میکنی با همسرت باید خیلی خیلی جدی ...

پیام داد نمیام تا فردا بعد از ظهر .

بعد که جوابش ندادم میگه کلا نمیام...تا ده روز دیگه هم گوشی رو روشن نمی کنم...

من قهر نمی کنم عصبی ام😭

پیام داد نمیام تا فردا بعد از ظهر .بعد که جوابش ندادم میگه کلا نمیام...تا ده روز دیگه هم گوشی رو روش ...

چی بگم واقعا😐😐😐

چه قدر مسخره 

یعنی چی کلا نمیام؟اگر توانایی مسئولیت پذیری زندگی نداشتن چرا ازدواج کردن اصلا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عصبی شده که جواب ندادم اینو گفته...گفته نمیام مثلا لج کرده

میدونم 

اما بچه بازی نیست که 

نمیدونم 

من به شخصه باشم تو این موقعیت زنگ میزنم و نشون نمیدم که عصبی هستم 

با لحن اروم میگم شب منتظرت هستم یا فردا 

و وقتی اومد خونه رو واقعیم رو نشون میدم😂

دیگه بهش زنگ نمیزنم تا برگرده...

اینجوری هی خود خوری میکنی بدتره که