خوش اُمدین به این تایپیک ، من ریزش موی شدید داشتم ولی خیلی راحت تونستم برطرفش کُنم ، اول اینکه آزمایش دادم و متوجه شدم کم خونی دارم با یک دوره مصرف قرص برطرف شد ، وَ بَعد ماسکهای مختلف رو امتحان کردم و نتیجه خوبی گرفتم ، این تایپیک رو زدم که شما هَم بتونید ازش استفاده کنید
مفید ترین چیز برای پوست نوشیدن آب زیادِ ، باعث شادابی پوست میشه ،در رابطه با جوشم توضیح دادم صفحه قبل که خیلی بهتر شدن ، من آب خیار رو خودم گرفتم و با کمی گلاب اصل میکس کردم ، شب قبل از خواب ، به صورتم اسپری میکنم ، به نظرم پوستم رو شاداب و سرحال میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستی سفیده تخم مرغ جدا کنین ، بزنید به پوست صورت تون
بعد ۵ دقیقه با آب سرد بشورید ، البته استفاده از سفیده تخم مرغ محدودیت زمانی داره و شما حداقل میتونین دوهَفته ای یکبار ازش استفاده کنین ، من به شدت راضی بودم
استارترعزیز پوست دستم تا آرنج بخاطر شست شو (میکروب کرونا)خشک شده میخاره میسوزه چی بزنم دستام راحت شم ...
عزیزم من از مادرم پرسیدم ، ایشون گفتن شب قبل از خواب به دستاتون وازلین بزنید و دستکش بپوشید ، صبح بشورید پوست دست نرم میشه ، من خودم استفاده نکردم ولی مادرم راضی بودن ، امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم🧡