2777
2789
عنوان

راه کار برای تقویت پوست و مو🧡🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست
واقعا بهترینه. واسه پوست چی میزنی

مفید ترین چیز برای پوست نوشیدن آب زیادِ ، باعث شادابی پوست میشه ،در رابطه با جوشم توضیح دادم صفحه قبل که خیلی بهتر شدن ، من آب خیار رو خودم گرفتم و با کمی گل‍اب اصل میکس کردم ، شب قبل از خواب ، به صورتم اسپری میکنم ، به نظرم پوستم رو شاداب و سرحال میکنه  

برای در اوج بودن باید رویای پرواز داشت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارترعزیز پوست دستم تا آرنج بخاطر شست شو (میکروب کرونا)خشک شده میخاره میسوزه چی بزنم دستام راحت شم ...

عزیزم من متخصص پوست نیستم ، اینجا فقط درمورد تجربه هایی که درمورد تقویت پوست و مو هَست مثل ماسک خانگی تایپیک زدم

مفید ترین چیز برای پوست نوشیدن آب زیادِ ، باعث شادابی پوست میشه ،در رابطه با جوشم توضیح دادم صفحه قب ...

گلاب بو نمیده؟ من از بوش  بدم میاد ولی خیلی خوبه واسه پوست

گلاب بو نمیده؟ من از بوش  بدم میاد ولی خیلی خوبه واسه پوست

من گل‍اب اصل تهیه کردم ، راستش با بوش مشکلی ندارم ، به نظر من برای پوست خیلی موثر و خوبِ

استارترعزیز پوست دستم تا آرنج بخاطر شست شو (میکروب کرونا)خشک شده میخاره میسوزه چی بزنم دستام راحت شم ...

کرم آلویه ورا مای بزن.عااالیه.دکترا تجویز میکنن. منم پوستم خشکه و مستعد اگزماس اینو یبار در روز بزنی کافیه

متشکرم دوستان کسی هست کرمی معرفی کنه که جواب داده باشه

شما شاید به مایع یا صابونی که دستاتون رو میشستین حساسیت داشتین ، حیف من تجربه ندارم وگرنه دراختیارتون میذاشتم

من گل‍اب اصل تهیه کردم ، راستش با بوش مشکلی ندارم ، به نظر من برای پوست خیلی موثر و خوبِ

خیلی خوبه. منم اصلشو واسم گرفتن ولی بوش بد میشه رو پوستم.

عزیزم ماسکات عالی بودن از این ماسکای سخت و قروفری نبودن

ممنون😘

راستی سفیده تخم مرغ جدا کنین ، بزنید به پوست صورت تون 

بعد ۵ دقیقه با آب سرد بشورید ، البته استفاده از سفیده تخم مرغ محدودیت زمانی داره و شما حداقل میتونین د‌وهَفته ای یکبار ازش استفاده کنین ، من به شدت راضی بودم  

عزیزم من از مادرم پرسیدم ، ایشون گفتن شب قبل از خواب به دستاتون وازلین بزنید و دستکش بپوشید ، صبح بشورید پوست دست نرم میشه ، من خودم استفاده نکردم ولی مادرم راضی بودن ، امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم🧡