2777
2789
عنوان

راه کار برای تقویت پوست و مو🧡🌸

521 بازدید | 45 پست

خوش اُمدین به این تایپیک ، من ریزش موی شدید داشتم ولی خیلی راحت تونستم برطرفش کُنم ، اول اینکه آزمایش دادم و متوجه شدم کم خونی دارم با یک دوره مصرف قرص برطرف شد ، وَ بَعد ماسکهای مختلف رو امتحان کردم و نتیجه خوبی گرفتم ، این تایپیک رو زدم که شما هَم بتونید ازش استفاده کنید    

برای در اوج بودن باید رویای پرواز داشت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ریزش مو دارم ..دکتر قرص و تونیک و شامپو داره هنوز توی دوزه درمان هستم ...دارم تاثیرش رو میبینم

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

ماسک اول : روغن زیتون ، روغن بادام تلخ رو با زرده تخم مرغ

محلی که از قبل از سفیده جدا کرده بودم ، با دوقاشق عسل میکس کردم ، استفاده کردم و نتیجه مثبت گرفتم  

ماسک دوم : روغن رزماری ، روغن نارگیل ، دو عدد تخم مرغ رو میکس کردم ، مدت زمان این ماسکها بهتره زیاد باشه تا نتیجه بده ، من نتیجه مثبتی گرفتم امیدوارم برای شما هَم مفید بوده باشه  

ماسک دوم : روغن رزماری ، روغن نارگیل ، دو عدد تخم مرغ رو میکس کردم ، مدت زمان این ماسکها بهتره زیاد ...

تخم مرغ زیاد موهاروخشک میکنه که .میشه مدت زمان هرماسک رو بگی چقدراستفاده کردی

السلام علیک یارسول الله 🌹🌹🌹🤩🤩🤩