2777
2789
ببین مامان هم اول کلا قبول نمیکرد همش هم بیرون بود ولی خب توضیح بده همین حرفهای منو که ممکنه شما تو ...

ولا اون بیشتر از ما پیگیر اخباره.ولی پدر و مادرن دیگه لابد دلشون تنگ میشه.

ممنون از راهنماییتون 

اصلا نترس فقط رعايت كن براي بچه ات هم نترس بچه ها در حد سرماي ساده است،من فقط دو سه تا قرص سرماخوردگي خوردم پسرم هم چند تا عطسه،

دوش آب داغ با بخار زياد عاليه مايعات گرم و هيدراته نگه داشتم بدن،راه به راه دمنوش بخوريد زنجبيل زردچوبه عناب عاليه ابليمو عسل،اويشن و پونه،....

ما با اينا خوب شديم و البته اب نمك غرغر كنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شما خوش شانس بودین خداروشکر همتون خفیف گرفتین دکتر تو تلویزیون میگفت 20 درصد نوع خیلی شدید میگیر ...

همون ديگه براي همين هيچ جا نرفتيم الان كه البته ٢٢روز گذشت چون از همون ٢ام مريض شد 

ولي باز من ابدا بيرون نميرم حتي مادر اينا رو هم از اول اسفند نديدم

ولا اون بیشتر از ما پیگیر اخباره.ولی پدر و مادرن دیگه لابد دلشون تنگ میشه.

بزار تنگ بشه من بودم هرچی میگفتن اهمیت نمیدادم چون مطمئن بودم سالمن اینطوری 

جالبه عمه من تلفنی باهاش حرف زدم گفت بچه ها فقط اومدن منم روم نمیشد بگم نیایید خب ببین الان کی ناراحتتر ازهمه اس بچه هاش ولی خب اینهمه اطلاع رسانی میکنن باید بخاطر جون خودشونم شده نری دلتنگت بشن ولی نرو خواهشا