2777
2789
نترس خیلیا خوب شدن امار داره میاد پایین 

ممنون از دلداریتون 

من پدر و مادرم سنشون بالاست خودم هم بچه یک سال ونیم دارم 

الان حدود 15 روز بود ندیده بودمشون دیگه امروز یه ساعت رفتم اونم با فاصله دلم واسه قدیم تنگ شده 

نتونستم طاقت بیارم دم در که خواستم بیام خونه دست مادرم رو بوس کردم دارم میمیرم از دلتنگی و استرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه من گرفته که ۳هفته بنده خدا خونه بوده پاشو بیرون نزاشته فقط بچه هاش می اومدن میرفتن که گویا بچه هاش ناقل بودن وچون عمه ام مشکل کلیه داره بنده خدا گرفته 

اینم بدونین ممکنه ناقل باشی و علائم نداشته باشی ولی کسی رو که ضعیفه درگیر کنی پس اگه بزرگترهاتون رو دوست دارید حتی برای عید هم نرید 

البته یه دکتره فکنم تو اینستا بود دیدم ک میگفت ما پیک بیماری رو رد کردیم ک اگه مردم همکاری کنیم میبو ...

امارو ببینید امروز هزار نفر. بودن مبتلاها

سه روز پیش ۱۴۰۰نفر بود

تهرانم از روزی. ۳۵۰مبتلا رسیده به روزی. ۲۰۰مبتلا

دوستان نترسيد فقط وعايت كنيد 

من پدر شوهرم گرفت،تو خونه قرنطينه نگهش داشتن الانم سر دوهفته خوب شد اونايي هم كه تو خونه بودن نگرفتن

شوهر خودمم از ٢اسفند مريض شد هموون علايم ما باور نكرديم بعد سه روز تب و سرفه كم كم بهتر شد منو پسر ٢/٥ساله هم تو خونه باهاش بوديم،البته كلا جدابود از ما حتي حموم و سرويس هم جدا 

من يه هفته بعدش يه شب تب كردم خفييف يه روز تن درد داشتم يه چهار تا دونه سرفه و خوب شدم

ميخوام بگم شوهرم گرفت منم از اون خفيييف ترش و گرفتم ولي پدر شوهرم يه كم اذيت شد اما الان همه خوببيم 

هيچ جا ولي نرفتييم بعد يه هفته شوهرم با ماسك و دستكش سر كار رفت 

دركل نترسيد فقط رعايت كنيد

چه بد.سن بالا بودن.بیماری هم داشتن.

۳نفرشون بالای ۵۰ بودن یکی شون ۴۰ بوده یکی هم ک سن بالا بوده خداروشکر جوان نبود بینشون..بیماری هم ک نه به اون صورت نداشتن.بیشترشون شمالی هست یکی شون قمی بود ک تا فهمید کرونا داره ۱ساعت هم زنده نموند..ولی داداشش ک برده بودش بیمارستان ۲روز پیشش بود آزمایش کرونا داد متفی بود نمیدونم چطور بهش منتقل نشده بود

عمه من گرفته که ۳هفته بنده خدا خونه بوده پاشو بیرون نزاشته فقط بچه هاش می اومدن میرفتن که گویا بچه ه ...

ای بابا. بزرگترها اینو نمیگن.

من مادرم چن روزه باهامون سرسنگین شده میگه چرا نمیان.میترسین ما مریض باشم و شما از ما بگیرین!!!

دوستان نترسيد فقط وعايت كنيد  من پدر شوهرم گرفت،تو خونه قرنطينه نگهش داشتن الانم سر دوهفته خوب ...

خوب شما خوش شانس بودین خداروشکر همتون خفیف گرفتین دکتر تو تلویزیون میگفت 20 درصد نوع خیلی شدید میگیرن که نیاز به بستری دارن ودر بعصی ها منجر به فوت میشه نوع خفیف داریم ومتوسط وشدید شماها باید حداقل دو سه هفته خونه بمونید چون ممکنه کسی که از شما میگیره خدای نکرده نوع شدیدش بگیره واتفاقی براش بیفته همه شاید به خوش شانسی شما نباشن

۳نفرشون بالای ۵۰ بودن یکی شون ۴۰ بوده یکی هم ک سن بالا بوده خداروشکر جوان نبود بینشون..بیماری هم ک ن ...

۴۰ و ۵۰ جوون نیستن😐😐😐

بنده های خدا اول راه بودن که.😢😢😢

به هر حال خدا رحمتشون کنه.

ای بابا. بزرگترها اینو نمیگن. من مادرم چن روزه باهامون سرسنگین شده میگه چرا نمیان.میترسین ما مریض ب ...

ببین مامان هم اول کلا قبول نمیکرد همش هم بیرون بود ولی خب توضیح بده همین حرفهای منو که ممکنه شما تو بدنت باشه ولی هیچ علامت نداشته باشی سیستم ایمنیت بالا باشه و به سن بالاترها که بالاخره ضعیف ترن انتقال پیدا کنه واقعا شوخی نیست