2777
2789
عنوان

ماه های اول بارداری بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم آزمایش بدی بد نیست اگه داشته باشی هپارین بهت میده با آسپرین یک دکتر خوب برو بهش بگو چون بیشتر س ...

ای وای کلی ام هزینه کردم

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
ای وای کلی ام هزینه کردم

اره گیرون بخدا 20روز پیش 20تا آمپول 20تا شیاف شد نزدیک 200هزار امروز 30عدد دیگه خریدم با شیاف شوهرم از صبح فرستادم بیمارستان امام رضا مشهد یکجا هست دارو مناسب حساب میکرده با کلی گریه التماس 250شدش باز 30روز دیگه دوباره بخرم تا 9ماه باید استفاده کنم بعد از زایمان دوماه بعدش

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
اره گیرون بخدا 20روز پیش 20تا آمپول 20تا شیاف شد نزدیک 200هزار امروز 30عدد دیگه خریدم با شیاف شوهرم ...

با چه جرعتی فرستادییییی شوهرتو اونجا خبر داری بیمارستان امام رضا کرونایی ها اونجان دختر 

با چه جرعتی فرستادییییی شوهرتو اونجا خبر داری بیمارستان امام رضا کرونایی ها اونجان دختر 

برعکس میگفت خیلی خلوت بوده منم گفتم دیونه اونا تو بخشن تو محیط که راه نمیرن

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤