حیف شد منم مثل تو میترسیدم برم ازمایش دیابت اخه تو ازمایش اول لب مرز بود
دکتر گفت یک ازمایش دیگ باید بری سه بار ازت نمونه میگیرن هر نمونه باید فاصلش یکساعت باش منم موندم تو این وضعیت چیکار کنم از دکترم پرسیدم یکجا بهم گفت رفتم اجی خصوصی بود دیروز رفتم ادم پر نمیزد توش من هر خونی که میدادم میومدم تو ماشین منتظر میشدم تا یکساعت دیگ دوباره برم خوبیش این بود کلا دودقیقه تو ازمایشگاه بودم بقیش تو ماشین چون خلوت بود توهم پرس جو کن یکجا خلوت پیدا کن برو عزیزم پیگیر باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میفهمم چی میگی قربونت برم منم وضعم خوب نیس اصلا😢😭بحق فاطمه زهرا ک بمونه برات دکتر بی انصاف ...
عزیزمی.والا منم نمیدونم میخوای اول به یک دکتر بگو یا بهداشت سوال کن بعد برو آزمایش بده فک کنم چون سقط کردی خونریزی داشتی خونت رقیق شده به نظر من شاید اینطور بوده
دکترم که باهاش حرف زدم گفت فقط برو غربالگری ولی فردا باید برم بهداشت برام ازمایش و بنویسه
رو همین ازمایشه غربالگری که میریبدی بگوازمایش تیروعیدم بنویسه
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
اره عزیزم خودمم دقیقا نظرم رو همینه اما اون دکتر بی انصاف چیزی نگفت چاره ای ندارم جز این که ی ...
من کوشینگ داشتم غده آدریان م برداشتن چون ضعف استخوانی شدید داشتم بدنم آب آورده بود تحرک نداشتم لخته خون شد بدنم سی سی یو بستری شدم با کلی دارو عید غدیر شفا گرفتم چون سابقه لخته خون داشتم برا همون من هرسریع باردار بشم یا عمل کنم باید آمپول بزنم .اره اول سوال کن بعد آزمایش بده .خدا لعنت شون کنه بااین گیرونی
عزیزم یه سوال دیگه هم دارم از کجا فهمیدیم که چند هفته حامله هستین؟منظورم اولین بار بعد آزمایش
زدم گوگل محاسبه سن بارداری اخرین پریومدمو اولین روزشو زدم اومد چن هفته ای دقیق بود سونو هم رفتم با اون یکی بود
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
عزیزممم بمیرم چقدر سختی کشیدی واقعا😢😭 بنظرت الان قرص آ اس آ ک این دکتره داده رو بخورم؟؟
اره بخور بی ضرر تا تکلیفت مشخص بشه
خدا نکنه خواهر جونم سختی ارزشش داشت الان شفا گرفتم دارم مثل یک انسان سالم زندگی میکنم فقط افسردگی دارم یکبار جدا شدم دوباره ازدواج کردم ولی این زندگیم خوب نیست شوهرم بچه طلاق بدون پشتوانه بجا من سروسامون بگیرم او گرفته جهازم بهترین گرفتم ولی آقا هیچی نخریدش پول نداره خانوادش پشتش خالی کردن بازم هوا اونا داره امروز بحث م افتاد گفتم عاقبت باهات ندارم جدا میشم