2777
2789
عنوان

من ازبچه دوم بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 46 پست
دقیقاااااولی شوهرم میگه اقدام کنیم شاید به این زودیا حامله نشدی

اصلا گوش نده به هیچ وجه چون تو درگیر مشکلات میشی ،هنوز بدنت به وضع نرمال نرسیده 

همین احتمال بارداری رو بزار برای۲سال بعد اومدی و همون اول بارداری شدی می‌دونی چقدر اذیت میکشی

تجربه کردم که میگم بهت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سر دومی قشنننننننگ یه دعوای اساسی کردیم

در حدی که چند ماه با هم حرف نمی زدیم

دیگه باردار شدم اشتی کردیم

نشون به اون نشون که الان سومیم کلاس اوله🤭

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
کلا لج بازه عزیزم از اولش همین بود شیر نمیخورد و نمیخوره منم ازیه جایی به بعد رهاش کردم

عزیزم بچه زیر یک سال لجبازی ش کجا بوده، حتما از لحاظ گوارشی چکش کن، رفلاکس، یبوست تهوع و همون خلط پشت حلق، امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه خیلی رو اعصابه بد غذایی بچه 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

عزیزم بچه زیر یک سال لجبازی ش کجا بوده، حتما از لحاظ گوارشی چکش کن، رفلاکس، یبوست تهوع و همون خلط پش ...

از سه ماهگی همین بوده 

ده مدل شیر عوض کردم 

نمیخوره که نمیخوره 

چندتا دکترم بردم ازاونام کاربرنمیاد

هر بژی کورد
کلا لج بازه عزیزم از اولش همین بود شیر نمیخورد و نمیخوره منم ازیه جایی به بعد رهاش کردم

این بچه ها رفلاکس پنهان دارن باعث میشه اعتصاب شیر کنن 

پسر منم تا یوسالگی فقط تو خواب شیر میخورد ، هرجا میرفتم باید خوابالودش میکردم تا بخوره 

بچت ۱ سالشه ده سالش ک نیس

منم بچم ۵ ماهشه شاید ده سال دیگه اونم اگه شرایط داشتم بیارم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

از منی که بچه شیر به شیر دارم بهت میگم اصلاااا نیار روانی میشه ادم خیلیییی سخته خیلییی

فاصلشون چقده عزیزم؟ناخواسته بود؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

نه تنها شما،هر کسی دیگه ای جای شما باشه تو این سن بچش، بچه دوم نمیخواد.کاملا منطقیه.نه ماه بارداری و زایمان سخت ،دوران نقاهت بعدش،مراقبت های نوزاد و. ....خیلی زیاد از توان جسمی و روحی مادر کم میکنه.

بذارید چند سال دیگه تصمیم بگیرید.

به نظرم فرزند دوم خیلی خوبه...ولی با فاصله سنی مناسب

از سه ماهگی همین بوده ده مدل شیر عوض کردم نمیخوره که نمیخوره چندتا دکترم بردم ازاونام کاربرنمیاد

بچه رفلاکس پنهان داره ببر پیش متخصص گوارش کودکان اگه تشخیصش این نبود، بگو از سر لجبازیه، نود و نه درصد مربوط به گوارشش هست حل بشه به غذا میفته

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚