2777
2789
عنوان

ماه های اول بارداری بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 178 پست
میشه بگی هفته چندم رفتی؟و آزمایش هم داشت؟

من 12 هفته و دو روز بودم اره ازمایشم داشت 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
انشالله خیره دوستم نگران نباش .فقط از شانس ما هم تعطیلی زیاده وهم این مریضی کلا کلافم کرده دیگه  ...

وای از این مریضی نگو که شوهرم اصلا نمیزاره برم بیرون خودمم کلافه شدم از بس تو خونه موندم انشاا... که زودتر این مریضی بره

مامانای مهربون برا سالم بدنیا اومدن نینیم یه صلوات میفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خوب من رفتم کلی تو نوبت

اره من گفتم زود باشه که تا شلوغ نشدع بیام 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ای جونم نگران نباش استراحت کن چیزی پیش نمیاد فقط بهداشت بری حتما .برا منم دعا کن چندتا سقط داشتم این ...

انشاا... عزیزم 

وای از این مریضی نگو که شوهرم اصلا نمیزاره برم بیرون خودمم کلافه شدم از بس تو خونه موندم انشاا... که ...

انشالله 🙏🙏🙏همه ما باهم مامان بشیم 🌹🌹🌹

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
آخرین سقط م برج 4 بود پوچ شده بود دوماه تو اقدام بودم 5بهمن آخرین پری بود

عزیزم ازمایشای بعد از سقطو دادی؟؟

من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم ۲۶ روز بعد از سقطم گفت مشکلی نداری فقط قرص آ اس آ بخور 

کاریوتایپم دادم ک هنوز جوابش نیومده بازم نگرانم ک نکنه زبونم لال تکرار شه ک من میمیرم قراره اخر فروردین اقدام کنم

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
نه من هشت صب نوبت داشتم اولین نفر رفتم تو زود دراومدم اومدم

عزیزم یه سوال دیگه هم دارم از کجا فهمیدیم که چند هفته حامله هستین؟منظورم اولین بار بعد آزمایش

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
انشاا... عزیزم 

قربونت عزیزم انشاالله بچه شمایم سالمه ایشالا 9دیگه تو بغلت بگیری حتما بهداشت بری خیلی رسیدگی بهت میکنن چی بخوری چی نخوری آزمایش لازم باشه می‌فرستن حتی مشاوره داره مشکل داشته باشی درد دل میکنی 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
چرا لزمایش تیروعید واجبه ماه اول

دکترم که باهاش حرف زدم گفت فقط برو غربالگری ولی فردا باید برم بهداشت برام ازمایش و بنویسه

عزیزم ازمایشای بعد از سقطو دادی؟؟ من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم ۲۶ روز بعد از سقطم گفت مشکلی نداری ...

من نه هزار بار به شوهرم گفتم نیومد باردار شدم من چون سابقه لخته خون داشتم بعد از عملم برام آمپول انوکسپارین نوشت دور ناف میزنم با آسپرین شیاف نه گلم میگن سقط اول طبیعی نگران نباش توکلت به خدا باشه 

دکترم که باهاش حرف زدم گفت فقط برو غربالگری ولی فردا باید برم بهداشت برام ازمایش و بنویسه

تیروئید یکی از علایم خاموش که باعث سقط میشه اگه داشته باشی باید قرص بخوری

عزیزم یه سوال دیگه هم دارم از کجا فهمیدیم که چند هفته حامله هستین؟منظورم اولین بار بعد آزمایش

تو سونو گرافی تشکیل قلب که تقریبا هفت هفته میشه دکتر تاریخ آخرین پریود رو میگیره  وتو برگه جواب مینویسه