2777
2789
عنوان

چله...کدوم چله حاجت خیلی ها رو داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 56 پست
عزیزم خودت انجام دادی جواب گرفتی ؟

بله عاشورای حق شناس رو چند بار خودم و اطرافیانم انجام دادیم حاجت محال خودم ازش گرفتم. بقیه هم حاجتاشونو همرو گرفتن. فقط یکی از دوستام حاجتشو توی چله اول نگرفت که الان چله دوم رو برداشته

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
میگن چله زیارت عاشورا نماز هم داره و وقتی پریودی حتما باید یکی دیگه جات انجام بده منم کسی نیست ک بجا ...

نایب بگیر اگه هزینه ش برات مسئله ای نیس 

فک کنم روزی ۱۵ میگیرن بخونن

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن چله زیارت عاشورا نماز هم داره و وقتی پریودی حتما باید یکی دیگه جات انجام بده منم کسی نیست ک بجا ...

خیلییی سخته چله ی حق شناس . من انجام دادم  با هزار بدبختی ولی خواست خدا نبود که حاجت بگیرم 😟

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》
ختم سی هزار استغفار بگیر . در یک ماه باید سی هزار استغفرلله ربی و اتوب الیه  بگی . استادم اینو ...

مثلا من برای برگشتن شوهرم چطور نیتشوبیارم چی بگم

لعنت به اون شب که تو گفتی دیگه برنمیگردم لعنت به اون شب تا خود صبح گریه میکردم
بله عاشورای حق شناس رو چند بار خودم و اطرافیانم انجام دادیم حاجت محال خودم ازش گرفتم. بقیه هم حاجتاش ...

وای خدایا شکرت😍 ، ان شاءالله که دوستتم حاجت روا شه به امید خدا .خیلی ذوق کردم از حرفت  

ینی باید دوماه بشه؟هر ماهی از سال فرق نداره:

نه فرقی نداره طی دوماه قمری باید ۱۰۰ هزار صلوات بفرستین به این صورت که در یک مجلس فرستاده بشه از نماز صبح تا غروب آفتاب وقت دارین هنگام ختم نباید با کسی حرفی بزنید یا راه برید یا کاری بکنید. و اینکه روزانه کمتر از ۱۰۰۰ نفرستین. اگه بعد نماز صبح بفرستین که خیلیم بهتر

وعجل فرجهم گفتنش هم الزامی نیس

من خودم ۱۰۰۰ تا صلوات رو توی ۲۵ دقیقه میفرستم

مثلا من برای برگشتن شوهرم چطور نیتشوبیارم چی بگم

همین نیت که داری توی قلبت باشه و مثلا از اول فروردین شروع کن تا سی ام فروردین روزی هزارتا استغفار بگو با حضور قلب. یا مثلا یه روز نرسیدی ، پونصد تا بگو و به جاش فرداش هزار و پونصدتا بگو . ان شاالله حاجت روا بشی. 

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》