2777
2789
عنوان

چله...کدوم چله حاجت خیلی ها رو داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 56 پست
چله واقعه  هرشب به تعداد روزای گذشته شب اول‌یکی شب دوم‌دوتا شب سوم سه تا

عزیز دل این باید شروعش روز دوشنبه باشه. یعنی ماه قمری ای که با دوشنبه شروع میشه. فک کنم سالی یه بار یا دوبار نهایتا این اتفاق بیفته که شروع ماه قمری دوشنبه باشه ضمنا پنجشنبه هاش بعد از سوره واقعه هم یه دعای مختصر داره که باید خونده بشه.

اگه شما جور دیگه ای خوندی و حاجت گرفتی خدا به دل پاکت نظر کرده.

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
عزیز دل این باید شروعش روز دوشنبه باشه. یعنی ماه قمری ای که با دوشنبه شروع میشه. فک کنم سالی یه بار ...

اره شاید 😊 من با این همه گناه دل پاکم کجابود.. 

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شاید 😊 من با این همه گناه دل پاکم کجابود..  

عاقا سید هستی 

سیدا همیشه یچی بیشتر از ما آدم عادیا دارن. اسم کاربریتو ندیده بودم

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
بله عاشورای حق شناس رو چند بار خودم و اطرافیانم انجام دادیم حاجت محال خودم ازش گرفتم. بقیه هم حاجتاش ...

عزیزم سلام و لعن یک بار میگی یا صد بار

آقایون درخواست دوستی ندین قهوه ای میشین😌
عزیزم سلام و لعن یک بار میگی یا صد بار

صدباره عزیزم. سرچ کنی میاره.

چیزای خیلی مجرب دیگم بلدم.حسش نیس تایپ کنم بستگی داره حاجتت چی باشه.

چ تاپیک خوبی بود عزیزم خدا خیرت بده

خواهش.امیدوارم مشکلی حل بشه

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
عزیز دل این باید شروعش روز دوشنبه باشه. یعنی ماه قمری ای که با دوشنبه شروع میشه. فک کنم سالی یه بار ...

ببخشید میشه با چله دوتا نیت کرد یکی برا خودم یکی برا دوستم 

یا اینکه اگه نمیشه

دوتا چله همزمان میتونم بردارم؟

میگن چله زیارت عاشورا نماز هم داره و وقتی پریودی حتما باید یکی دیگه جات انجام بده منم کسی نیست ک بجا ...

ولي چله ي بسم الله رو حتما شروع كن هفته بعد من هم الان ٢ هفته هست شروع كردم به نيت از بين رفتن اين ويروس منحوس براي كل دنيا و سلامتي همه انسانهاي روي كره خاكي ، قبلا هم از اين چله حاجت گرفتم .

چله دعاي مشلول رو هم شروع كردم به خوندن به همون نيت ، از اين چله هم قبلا حاجت گرفتم .

ولي چله ي بسم الله رو حتما شروع كن هفته بعد من هم الان ٢ هفته هست شروع كردم به نيت از بين رفتن اين و ...

اخع باید تا یکشنبه بعدی صبر کنم 

من میخواستم قبل از سال جدید ی چله رو شروع کرده باشم

یه جا نوشته یک بار یه جا صد بار

اینی که من میگم و خیلیم معروفه صد مرتبه س. همه چی بستگی به خودت داره ک چجوری بخونی. شاید دل تو رو با یه بار لعن و سلام خریدن شایدم امثال من با صد بار

اخع باید تا یکشنبه بعدی صبر کنم  من میخواستم قبل از سال جدید ی چله رو شروع کرده باشم

ميدونم عزيزم ، گفتم حالا هر چله اي شروع ميكني قبل از سال جديد چله بسم الله رو هم توي سال جديد حتما شروع كن .

الان ميتوني چله دعاي مشلول يا زيارت عاشورا يا حديث كسا رو شروع كني .

دعاي مشلول معني خيلي زيبايي داره .