2777
2789

نه فاجعه بود

مامانم بیست روز بعد از عقد من هوس بی خبر ازدواج کردن به سرش زد

جدای از اینکه آبرو حیثیتم رو برد با کارهاش

از همون روز اولش پاش رو کرد توی یک کفش که برو از این خونه قراره شوهرم بیاد

از طرفی هم اون زمان واقعا شرایط نداشتیم بریم سر خونه زندگیمون😔

به مدت ۳ سال هرروز خونم رو میکرد توی شیشه که وسایلت رو جمع کن برو و من نمیتونستم برم

خیلی ضربه بدی زد بهم کلی با شوهرم دعوا میکردم که چرا زودتر نمیریم؟؟ اونم سرباز بود نمیشد

خلاصه حسابی آوارگی کشیدم تا تموم شد

الان یادم میوفته پشتم میلرزه

🌱🕊🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد بود

من در شرایط بدی با همسرم عقد کردم

اون به تازگی مادرش از دست داده بود 

و فکر کنید هر مراسم تازه عروس پشت بندش مراسم های سوگواری 

از لحاظ مهر و محبت واقعا مثل دوران دوستیمون نبود حال روحیه خوبی نداشت 

با گذر زمان همه چی عوض شد و الان تنها تکه گاه زندگیمه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
خداروشکر.ما ده سال دوست بودیم اما باز توی این دوران ب مشکل خوردیم میگه طلاق بگیریم.قبلا ی بار گفت مع ...

استارتر عزیز، حتتتما برو پیش مشاور کاربلد و ببین واقعا به درد هم میخورین یا نه، اگه به درد هم نمی‌خورید، همین الان تو نامزدی جدا بشو

من هیچ وقت اینطوری نمی‌خوام با کسی حرف بزنم که توی دلش خالی بشه، ولی الان خودم اینقدر توی زندگی با شوهرم دارم عذاب میکشم که واقعا دیگه نا ندارم 

با خودم میگم چرا یه سری رفتارهایی که توی نامزدی داشت و همش زنگ خطر بود رو جدی نگرفتم که الان بعد از ده سال زندگی، باید جدی به طلاق فکر کنم

من واقعا و واقعا ازت خواهش میکنم جدی بگیر و به روزگار من ننداز خودتو

البته شاید هم مشکل شما حاد نباشه و با مشاوره رفتن درست بشه، و امیدوارم که همین باشه و براتون هرچی خیره پیش بیاد☘️

خدا نگذره از مادرشوهر هایی که باعث جدایی پسرشون میشن،اصلا هم واسشون مهم نیست نه استرسی نه ناراحتیی،د ...

اگر خدایی وجود داره فقط ازش میخوام دستگیر دنیا و اخرتش بشه. چون میدونم همینا اگر برا دخترشون باشه، انچنان از داماد متوقع میشن که نگو و نپرس