2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۱۱و دقیقه زنگ زدم به رلم دیدم درحال مکالمه است تا ۱۱و ۴۰ دقیقه بعد شک کردم خیانت کرده بلاکش کردم دیدم پشت سر بلاک من ۱۱و ۴۰ دقیقه ۳۲بار زنگ زده و صدتا پیام داده که با دوستم حرف زدم منم برگشتم گفتم اوکی از تایم مکالمه و شماره اسکرین شات بده هرکاری کردم نداد میگفت اسکرین نمیدم چون دروغ نمیگم ولی میدونم خیانت کرده بعدم شستمش و بلاکش کردن دوباره از همه جا دیدم اونم بلاکم کرد ۳سال باهم بودیم ۱روز نبود از هم جدا باشیم یدفعه همه چی تموم شد

ساعت ۱۱و دقیقه زنگ زدم به رلم دیدم درحال مکالمه است تا ۱۱و ۴۰ دقیقه بعد شک کردم خیانت کرده بلاکش کرد ...

عزیزدلم سخته، اما میگذره و چه بهتر که یه فرد خیانتکار از زندگیتون رفت بیرون، عزیزم بعد از رفتن هرکس لطفا زندگیتون به غم و غصه نگذرونید چون ارزشش رو نداره

عزیزدلم سخته، اما میگذره و چه بهتر که یه فرد خیانتکار از زندگیتون رفت بیرون، عزیزم بعد از رفتن هرکس ...

دیشب خیلی التماس کرد با گوشی مادرش هم زنگ زد بلاکش کردم با گوشی داداشش زنگ زد جواب دادم گفت من خیانت نکردم گفتم اوکی؟مگه نمیگی نکردم؟پس از تایم مکالمه و شماره تلفن اسکرین بفرست ببینم ۴۰ دقیقه داشتی چه غلطی میکردی گفت نه اسکرین میدم نه هیچی چون خیانت نکردم دیگه من که میدونم خیانت کرده حسابی شستمش و کلا تموم کردم