2777
2789
عنوان

چله...کدوم چله حاجت خیلی ها رو داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 56 پست
ببخشید میشه با چله دوتا نیت کرد یکی برا خودم یکی برا دوستم  یا اینکه اگه نمیشه دوتا چله همزما ...

برای هر نیت یه چله مرسومه. ولی خب بستگی به دل خودت داره. من برای یه حاجتم چندتا ختم و اینا رو باهم انجام دادم ک دیگه خدا موند تو رودربایستی. برای چنتا حاجتمم شده که یه چله برداشتم و گرفتم.  ینی نه اینکه برای یه حاجت دوتا نیت کنما. نیت اصلیمو داشتم از دلمم میگذشت که دومین حاجتم رو باهم دادن بهم. با یه ختم. میگم بستگی به خودت داره عشقم ک چجوری بخوای...

شاید یه روز تاپیک زدم و نوشتم که چجوری از خدا حاجت گرفتم و با چه زبونی حرف زدم که حاجت محال منو داده.

ب هرکی ام گفتمش و دلش وصل شده حاجت گرفته 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لطف کنی بگی ممنون میشم من دیگه کارد از استخونم رد شده😔😔

میتونی بهم تو تل مسیج بدی فروارد کنم؟ یا تو واتس؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

@drmehr90 جفتتون بیاین یه گروه سه نفره بگم بهتون. اگه هم دوس دارین اینجا تایپ کنم بگید ک همینجا بگم ولی اینجا سربسته میتونم بگم میترسم کسی آشنا دربیاد

حدیث کسا

سکوت میکنم تا خدا سخن گوید.                              رها میکنم تا خدا هدایت کند.                              دست برمیدارم تا خدا دست به کارشد.                     و به اومیسپارم تا آرام شوم.🌹مردم سرنوشت شمارو تعیین نمی کنند خدا سرنوشت شمارو تعیین می کند🌹