2777
2789

سلام دوستای گلم نطرتونومیخاستم بدونم. بایدبامردی که زن براش مهم نیس چی بپوشه چی نپوشه ارایشگاه میره نره مهم نیس براش. ماهی یکباراونم اگه باهاش رابطه داشته باشه اگه. پول دادن به زور به زن میده هیچ احساسی به زنش نداره فقط وظیفه زن ازنظرخودش پختن وشستن وبچه داری. هیچ دیگه ای تی. اصلانمیدونه زنش لباس داره نداره لباس زیر دآره چی میپوشه. و...... یعنی دیگه اخرخط به نظرتون؟؟؟ همه میگن بایدبه خاطربچت زندگی کنی ولی تاکی جوونی خودت اهمیت ندی تاکی تواتاق جدابخابی؟ تاکی بغض توگلوت باشه وهیچی نگی😭😭😭تاکی وقتی دونفر میبینی اینقدربه هم اهمیت میدن دست ودست همن دلت بگیره☹️☹️

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

توخونه ازنظرخوردوخوراک چیزی کم نمیزاره اون مرد. ولی آدم حس میکنه مثل دورازجون شماگوسفنده فقط بخوره

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این که زن چی بپوشه چی نپوشه

یا آرایشگاه بره یا نره به خودش مربوط میشه نه شوهرش 

زن خودش باید بدونه لباس زیر و ... داره یا نه 

اینا ربطی به شوهرش نداره که 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

چرا اتاق جدا میخوابی؟ 

یعنی بری پیشش هم محل نمیده؟

شوهر منم خیلی رو لباس و آرایش دقیق نیس 

لباس اینا هم خودم بهش بگم پول میده ولی نگم نه یعنی فکر میکنه دارم 😂

ولی خب از نظر عاطفی میدونم دوسم داره

فقط نسبت به زنش بی حس و حاله یا کلااا سرده

🥰🥰آیلتسی ها بیایین اینجا دور هم باشیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3928843/دوستایی-که-میخوان-ایلتس-امتحان-بدین-بیایین-با-هم-باشیم?postId=124787704
توخونه ازنظرخوردوخوراک چیزی کم نمیزاره اون مرد. ولی آدم حس میکنه مثل دورازجون شماگوسفنده فقط بخوره

مرد فقط باید حواسش به خورد و خوراک باشه که هست 

بقیه به خودت مربوط میشه

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

وا این که زن چی بپوشه چی نپوشه یا آرایشگاه بره یا نره به خودش مربوط میشه نه شوهرش  زن خودش با ...

بله کاملا درسته ما زنا  منتظریم تا مردا به لباسو ظاهرو اینچیزامون نظر بده یکم خودمون ظریف باشیم وقت بگیریم واسه ارایشگاه وقت بزاریم واسه خرید خودمونو دوس داشته باشیم انقدددررراویزووون شوهره نباشششیمممم بخدا خودشون عین... ببخشید میاد دنبالمون یکم مستقل باشیدخانما

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

ببین شوهر منم اینجوریه خیلی به خورد و خوراک اهمیت میده جوری که بهش میگم چرا انقدر ولخرجی میکنی من بگم یه چیزی هوس کردم نمیزاره حرف بیاد بیرون سریع تهیه میکنه اما لباسو لباس زیر اینا تا خودم نگم پول نمیده ک بخرم مردا توجه نمیکنن‌داری یا نداری اصلا نمیفهمن ناراحت نشو الکی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪