2777
2789
عنوان

روابط من و همسرم در قرنطینه....

1609 بازدید | 48 پست

سلام دوستان من یک هفته ست بخاطر این که میگن از خونه بیرون نرین منزل پدر و مادرم نمیرم و ما واحد پایینی پدرشوهرمینا زندگی میکنیم همسرم به بهانه های کوچیکی به خانوادش سر میزنه میگه زود میام یهو نیم ساعت میمونه منم عصبی میشم.... بنظرتون همسر من کم لطفی میکنه در حقم یا من خیلی حساس شدم؟؟؟ بهشم اعتراض کردم آخرش به یه تنش ختم شد ... بنظرتون چطور میتونم بهش بفهمونم که اونم نباید بره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو ساختمون پدر شوهرم زندگی میکنم 

خب چه اشکالی داره سر بزنه 

شوهر منم چند روز خونه موند نرفت سرکار طی روز چند بار رفت پایین و اومد

به خاطر کرونا میگی؟؟؟ 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

منم دقیقا شرایطم همینه ولی کم لطفی نمیکنه که شوهرت اخه برا خونه اونا لازم نیست بیرون بره از خونه بعد اینکه خونه شما برین با لباسای بیرون میرین ولی خونه اونا با لباسای تمیز خونه میشه رفت پس واقعا شاید به نفع خانوادت باشه که نرین نیم ساعتم زیاد نیست ولی نمیدونم کار شوهرت درسته که میره پیششون یا نره بهتره 

منم تو ساختمون پدر شوهرم زندگی میکنم  خب چه اشکالی داره سر بزنه  به خاطر کرونا میگی؟؟؟&n ...

آره خب وقتی من منزل پدر و مادرم نمیرم اون خیلی راحت منو تنها میذاره میگه زود میام بعد ۳۰ ۴۰ دقیقه میاد منم ناراحت میشم خب

آره خب وقتی من منزل پدر و مادرم نمیرم اون خیلی راحت منو تنها میذاره میگه زود میام بعد ۳۰ ۴۰ دقیقه می ...

دیگه نمیشه بگی نرو  

خب روزای دیگه که شوهرت سرکار میره که بیشتر از این ۳۰ یا ۴۰ دقیقه تنهایی تو خونه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چرا نبايد بره؟؟؟مگه اونجا رفتنش باعث اختلافتون ميشه؟؟؟؟ كاش ما خانوما ياد بگيريم كه ما يه غريبه ايم كه وارد زندگى مرد ميشيم اون قبل از ما يه ارتباط خونى با پدر مادرش و خواهرش داره و اونا بزرگش كردن،ما يه غريبه بوديم كه صرفا بخاطر رفع نياز و بچه دار شدن و سرو سامون دادن به پسرشون انتخابمون كردن نه واس اينكه بيايم پسرشونو ازشون جدا كنيم هر چقدرم كه شما عشق و همدمش باشى اونا از تو خيلى جلو تر هستن، ما با بحث و جنگ در مورد خانواده همسر فقط خودمونو از چشم ميندازيم و باعث سردى ميشيم واگرنه اونا ارتباطشون هيچوقت قطع نميشه عزيزم❤️❤️❤️