2777
2789
عنوان

روابط من و همسرم در قرنطینه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 48 پست

به ما خانما توخونه نشستن سخت میگذره مطمئن باشین واسه آقایون بدتره.لطفا الکی با روح و روانشون بازی نکنیم

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
چرا نبايد بره؟؟؟مگه اونجا رفتنش باعث اختلافتون ميشه؟؟؟؟ كاش ما خانوما ياد بگيريم كه ما يه غريبه ايم ...

واقعا افرین بهت

تبریک میگم بابت شعورت و احسنت بب پدر مادری ک تربیتت کردن

دقیقا منم همچین نگرشی دارم 

کاش هممون یاد بگیریم 

اگه یه مرد بیاد ب خونوادش که هم خونش هست و واونو بزرگشن کردن پشت کنه صددرصد فردا ب تو غریبه بدتر پشت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اين حركات بچگونه رو خودم زدم البته هسر من خيلى خيلى خيلى وابسته به خانوادشه در حدى كه خواهرش كه ...

افرین

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
من خیلی حساسم و بهش وابسته ام از این حس و حالم بدم میاد کاش نبودم انقدر وابسته..... آخه میدونی چی حر ...

عزيزم من نامزدم انقدرررر به خانوادش وابستس كه حد نداره كافيه من يه كلمه فقط مخالف حرف بزنم چنان از چشم ميوفتم كه حالا هى بايد بعدش زجه بزنم اين حرفايي ام كه بهت گفتم حرفاى مشاور بود،ناراحت نشيا❤️

من خیلی حساسم و بهش وابسته ام از این حس و حالم بدم میاد کاش نبودم انقدر وابسته..... آخه میدونی چی حر ...

ببین عزیزم  این حساسیت و وابستگی زیادت فقطططط به خودت آسیب میزنه، بعد به رابطه ت بین همسرت و خودت.

پس عاقلانه برخورد کن،  هر کی تو جایگاه خودش عزیزه، شما به عنوان همسر برای همسرت عزیزی، اونا هم به عنوان پدر ومادر.

پس به جای این حرفا  وقتی میره پایین میاد  حال پدر ومادرشو بپرس، بگو چیکار میکردن خوب بودن و....گاهی خودتم با همسرت برو.

اونوقت میبینی چقد همسرت از داشتنت خوشحال میشه.

عزيزم من نامزدم انقدرررر به خانوادش وابستس كه حد نداره كافيه من يه كلمه فقط مخالف حرف بزنم چنان از چ ...

نه گلم خیلی هم اروم شدم با حرفهات خوشبخت بشی عزیزم برام دعا کن از بچگیم فاصله بگیرم

ممنون گلم از راهنماییت برم پیش همسرم حتما ناراحته از دستم

برو عزیزم. اگه چیزی هم گفت بگو این وضعیت( کرونا) حساسم کرده  بهم ریختم و....یه کم مهربونی و سیاست خودتو آرومتر میکنه😍

نه گلم خیلی هم اروم شدم با حرفهات خوشبخت بشی عزیزم برام دعا کن از بچگیم فاصله بگیرم

هممون مثل هميم عزيزم همش بخاطر دوس داشتن زياد دلمون نميخواد محبت عشقمونو با كسى تقسيم كنيم اينكه من خونه مامانم نميرم اون ميره همش بهانس من كاملا دركت ميكنم ولى ما فقط از ديد خودمون ميبينيم از ديد خانواده همسر و يا همسرمون يچيز ديگس اين قضيه،يه زنى اومده كه ميخواد منو از پدر مادرم جدا كنه نتيجش هم عكس ميشه چون اون بيشتر ميچسبه مبادا تو يوقت جداش كنى

دوست عزیز اون با این کارش کم لطفی ب شما نمیکنه بلکه در حق پدر مادرش داره کم لطفی میشه 

اگه میگن پیش پدر مادرا مخصوص نرین بخاطر اینکه این ویرووس برای مسنترها خیییلی خطرناک تر از جونهاس ممکنه برا ماها ی سرماخوردگی جزیی یا اصلا نفهمیم ولی برا اونا ب شدت خطرناکه

هممون مثل هميم عزيزم همش بخاطر دوس داشتن زياد دلمون نميخواد محبت عشقمونو با كسى تقسيم كنيم اينكه من ...

دقیقا همینطوره.... رفتم پیشش برا من پشت چشم نازک کرده و میگه بیا همدیگرو آزاد بذاریم به رفت و آمد من دیگه گیر نمیده ساعت تعیین نمیکنی ... نباید میرفتم پیشش ازش معذرت خواهی کردم حالا داره برا من قیافه میگیره کاش نمیرفتم پیشش حس میکنم غرورم لگد مال شد.... دیگه باهاش حرف نمیزنم ولی خب نمیتونم فاصله بگیرم ازش انگار یه چیزی کم دارم.... قبلا وقتی ناراحت میشدم تا ۳ روز هم ازش فاصله میگرفتم عین خیالم نبود و اون هی میومد سمتم احساس میکنم جاهامون برعکس شده هعی.... 

برو عزیزم. اگه چیزی هم گفت بگو این وضعیت( کرونا) حساسم کرده  بهم ریختم و....یه کم مهربونی و سیا ...

نه بابا کلا قیافهشو بیشتر گرفت خخخ مردا همینن دیگه نباید بری سمتشون که این اشتباهو کردم...بی خیال

دقیقا همینطوره.... رفتم پیشش برا من پشت چشم نازک کرده و میگه بیا همدیگرو آزاد بذاریم به رفت و آمد من ...

برو بوسش كن بهش بگو ببخشيد ناراحتت كردم اخه چون همش خونه ميمونم دلم گرفته واگرنه منكه اصلا كارى ندارم تو برى پايين پيش مامان و بابا بگو تازه خوشحالم ميشم تو حالت خوب باشه وظيفته بهشون سر بزنى فقط چون خونه موندم چند وقته دلم خيلى گرفته بود اونجورى بهت گفتم منظورى نداشتم كه😞