2777
2789
عنوان

خدا بزنه کمرت زن

995 بازدید | 51 پست

سلام دوستان خاخشا قضاوت نکنید خیلی عصبیم 

من یه جاری کوچیک دارم سه ماهه قهر کرده خانوتدش روستا هستن این جاریم مطلقه بوده و برادشوهرم مجرد بود حالا قهر کرده و منم چند روزیه میرم خونه مادرشوهرم و اونجا هستیم ودر جریان طلاق 

وای خدا میدونه این زنیکه چیا به جاریم میگه به خانوادش چجوری برادرشوهرمو تحریک میکنن با خاهرشوهرام که طلاقش بده و رفتن برا خاستگاری 

خدا نیدونه چجوری دل جاریمو میشکنن هر چند دل خوشی ازش ندارم 

وایسین الان بقیشو میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا منم مطلقه بودم ولی شوهر من قبلا ازدواج کرده اون خاهرشوهرمم دوبار طلاق گرفته و الان هم مطلقه س 

دیشب ما اونجا بودیم نهار رفتیم یازده شب برگشتیم خدا میدونه این مادرشوهرم همش فحش و زنگ به جاریم و خانواده ش و تحریک برادشوهرم 

که اره زنی که پاهاشو برا یه مرد دیگه بالا برده البت با عرض معذرت 

بغل مرد دیگه خابیده و دستمال خونی نکرده برا پسرمو و دزده و خرابن و خلاصه هیچی نذاشتن برا اون بدبخت 

حالا برادرشوهرم من خودم با چشای خودم شاهد خیانتاش به اون بدبخت هستم 

دیشب فقط نقشه میکشیدن چیکارش کنن که مهریشو ببخشه و بزارنش خونه پدرش 

خیلی متلکها گفتن که نصفش به من بود چون منم ازدواج دوممه میگفتن جاریم پول و مهر شوهر قبلیشو نیاورده برا پسرم و ......

خلاصه این گذشت و ما برگشتیم  منم نوزاد دوماه دارم واقعا کلافم و شیرم دو سه روزه سر استرس و حرفای شوهرم و اخلتق گندش خیلی کم شده دو ماهه خونریزی دارم منو دکتر نمیبره 

امروز شوهرم برگشته بیخودی به من بدبخت گیر داده گورتو گم کن از این خونه من حیف شدم تو رو گرفتم و مردم پول و طلا میارن براشوهراشون ارث میارن من گیر تو افتادم و گورتو گم کن از این خونه 

هم شوهرت ایراد داره هم مادرشوهرت

قوم الظالمین همینان

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
خیلی متلکها گفتن که نصفش به من بود چون منم ازدواج دوممه میگفتن جاریم پول و مهر شوهر قبلیشو نیاورده ب ...

وا ینی چی 

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...

اینقد گریه کردم که دارم میمیرم بچم هی گریه میکرد اونم در و دیوارو به هم میکوبید و فحش دستمو گرفته میگه باید بری از لین خونه منم سر نوزادم داد زدم خابش برد دارم از عذاب وجدان میمیرم 

از یه طرف مطمعنم این شوهرم صبح خونه مادرش بوده اونم پر کردن که این حرفا رو میزنه نمیدونم چرا این زن از خدا نمیترسه 

سر زایمان من کاری کرد تا روزی که زندم یادم نمیره