2777
2789
عنوان

خدا بزنه کمرت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 51 پست
اینقد گریه کردم که دارم میمیرم بچم هی گریه میکرد اونم در و دیوارو به هم میکوبید و فحش دستمو گرفته می ...

اهل جادو جنبل نیستن خونواده شوهرت ؟ 

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میتونی نرو خونه مادر شوهرت .شوهرت تحت تاثیر حرفهای مادرش قرار گرفته به نظرم تواین وضعیت کرونا با بچه ی کوچیک بیرون نرو کاش جاریت برادر شوهرت رو بکشونه دادگاه و زندان تا مادر شوهرت بفهمه دست بالا دست زیاده

یعنی اینکه به زن مطلقه حرف میزد که ادمهای نجسین موندم چرا دختر خودش با دوبار طلاق قدیسه س 😑

مال خواهرشوهرت طلاس لابد

اهل جادو جنبل نیستن خونواده شوهرت ؟ 

نمیدونم والا اصلا تو این سالها نفهمیدم این زن تا این حد خبیث هست 

شوهرم الان بیرونه بیاد بازم دعوا میکنه بازم کتک چون ننه ش پرش کرده 

نمیدونم والا اصلا تو این سالها نفهمیدم این زن تا این حد خبیث هست  شوهرم الان بیرونه بیاد بازم ...

ای بابا اینجوری ک نمیشه 

حالا بعد ی بچه تازه یادشون اومده 

اگر میتونی نرو خونه مادر شوهرت .شوهرت تحت تاثیر حرفهای مادرش قرار گرفته به نظرم تواین وضعیت کرونا با ...

چی بگم بخدا به جان همین بچم که بغلمه تو حاملگی تحت تاثیر حرفای مادرش کتکم زده افتادم لیمارستان 

یعنی اینکه به زن مطلقه حرف میزد که ادمهای نجسین موندم چرا دختر خودش با دوبار طلاق قدیسه س 😑

تمام بچه هاش گرفتاری دارن تو زندگیشون خوده مادره اگر خوب به زندگیش نگاه کنه با حرفهاش و رفتارهاش که فکر میکنه زرنگه زندگی بچه هاشو خراب کرده

سر زایمانم کاری کرد گه خانوادم ولم کردن شوهرم نمیزاره بیان خونم تک و تنها با یه بچه تو این خونه خراب ...

چی بگم فقط خدا کمکت کنه 

علت طلاق قبلیت چیبود؟

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝

ای خدا متاسفم ان شالله امام زمان به داد قلب جریحه دارت برسن 😢😢

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔