2777
2789
عنوان

پیامای شوهرخالمو دیدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 90 پست
گوشى رو دوباره بگير و يواشكى اون عنصرِ پليد رو از همه جا بلاك كن. يا شمارشو وردار و بعد با شماره نا ...

خوشم اومد،معلومه خیلی زرنگی👍

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه نزدیک به چهل سال سن دارم و در محیط کار و تحصیلم انواع جنایت و فسادها رو دیدم، اما این داستا ...

چرا منم مثل شما حس میکنم 

منم به خاطر شرایط و محیط کاری که داشتم زود میفهمم موضوع سرکاری هست یا نه برخی اوقات نمیگم و از تاپیک میام ولی الان خواستم اعلام کنم تو این حس تنها نیستی

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
چرا منم مثل شما حس میکنم  منم به خاطر شرایط و محیط کاری که داشتم زود میفهمم موضوع سرکاری هست ی ...

دقیقا منم

ادم گوشیه کسیو بخواد بگرده چت با زنعموی پیر طرف چیزی نیست که فضولیشو تحریک کنه بازش کنه 

اگه دختر جوون و غریبه و اینا بود اره

بعد اددددد چتی رو باز کرده که این حرفا بوده و طرفم حذف نکرده 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

معلومه شوهر خالت خیلی فهمیدس که اینجوری جوابشو داده.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
دقیقا منم ادم گوشیه کسیو بخواد بگرده چت با زنعموی پیر طرف چیزی نیست که فضولیشو تحریک کنه بازش کنه&n ...

واقعا 

مردها سریع پاک میکنن و جدای اون کسی تو گوشیش همچنین چیزهایی داشته اصلا قبول نکرده باشه نمیخوره راحت گوشیش دست به دست اون دست غریبه بچرخه 

احساس میکنه محموله قاچاق داره و حسابی ازش محافظت میکنه 

الله و علم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔