2777
2789
عنوان

پیامای شوهرخالمو دیدم!

2347 بازدید | 90 پست

سلام بچه ها این موضوع خیلی درگیرم کرده نمیدونم چیکار کنم

راستش من ب کارای گوشی و برنامه ها کلا خیلی واردم در صورتی ک هرکسی تو خانواده چیزی میخاد یاد بگیره با گوشی ب من میگه 

امشب شوهر خالم مهمونمون بودن گفتش ک برام تلگرامم رو نصب کن درست نمیشه منم مشغول شدم وقتی نصبش کردم یذره فضولی کردم😬

جاری مادرش ینی زن عموش که شوهرش هم دکتره زن عموی بزرگشه فک کنم دو برابر سن شوهر خالم سن داره بهش اصرار کرده بود ک تورو خدا با من باش همه جوره راضیت میکنم خیلی بهتر از اون زن دهاتیت و فلانت 

شوهر خالم جواب سربالا داده بود گفته بود جای مادرمی و زنم بفهمه دیوونه میشه پس تمومش کن 

اما زن عموش گفته بود دست از سرت برنمیدارم و یا باید باهم روابط فلان برقرار کنی جوری ک خیلی شرمم گرفت از خوندن پیام ها

دلم برای خالم میسوزه😭شهریور ماه همین امسال عروسی گرفته و ۲۵سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشارم افتاد

یه نفر آب قند بده😥😥😥😥

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مهم شوهرشه بابا تو هم يكاري ميكردي خالت بفهمه ن اينكه مستقيما ن مثلا ميرفتي رو پيام اون وقتي شوهر خالت نبود دسشويي چيزي ميگفتي ع خاله پيام اومد بخون ببين واجب نيست بده كارمو بكنم😬

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅

مگه يوسف پيامبره؟!

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،