2777
2789
عنوان

پیامای شوهرخالمو دیدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 90 پست
دقیقا منم ادم گوشیه کسیو بخواد بگرده چت با زنعموی پیر طرف چیزی نیست که فضولیشو تحریک کنه بازش کنه&n ...

من نمیدونم این تایپیک دورغه یانه ولی اگه خیلی وقته تلگرام داشتی بعد دوباره نصب کنی بعضی موقه ها حتیاون پیامایی که حذف کردی میاد نمیدونم چرا برام پیش اومده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه شوهر خالت خیلی فهمیدس که اینجوری جوابشو داده.

معلومه حالش بهم خورده از زنیکه پیر چندش 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من نمیدونم این تایپیک دورغه یانه ولی اگه خیلی وقته تلگرام داشتی بعد دوباره نصب کنی بعضی موقه ها حتیا ...

حالا بفرض اینطور باشه

فک کن تو یه جمعی و داری گوشیو ملتو شخم میزنی 

میری تو چتاش با زنعموی ۴۰ سال بزرگترش؟

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
مگه خاله ات داهاتیه یا چیزی تو ظاهر هیکل کم داره؟ 

دهاتی کلمه زشتیه دوست عزیز هرچیزیو چرا ربطش میدید به دهات کی میخواییم یاد بگیریم دهاتی و شهری نداریم یعنی اگه دهاتی بود حقش بود بهش خیانت بشه😑😑😑

حالا بفرض اینطور باشه فک کن تو یه جمعی و داری گوشیو ملتو شخم میزنی  میری تو چتاش با زنعموی ۴۰ ...

من و برادر زاده شوهرم هم سن هستیم ... قرار نیس حتما خیلی بزرگتر باشه ک 

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

یادش بخیر یه زمانی تنها ایراد زن عموها این بود که تو محاسبه‌ی مهمون دچار اشتباه می‌شدن و شامشون کم می‌اومد :/

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.