2777
2789
عنوان

بعضي وقتا مردا چه زبون نفهم ميشن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 75 پست
چيكارش كرد😅

همسر من هایپر مارکت داره..ضدعفونی کننده دست میفروش۱۰تومن..برا من و مادرش آوورد خواهرش زود پیام داد که ۵تام واسه ما بیار اینم گفت از ۵تومن میدم..اینم برد گذاشت خونه مادرش که اومدن ببرن..دیروز اونام اونجا بودن تا رسیدیم نه سلام نه احوال گفت..من اینارو نمیخوام اینا معلوم نیست چین..ما مارک دارشو خریدیم..جالب اینجاس که ۲۰تومنه همسر من مارکاشو دراوورده که ارزون تر بفروشن همه بخرن..اینم خزید نشست تا آخر نه گفت نه خندید😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من هایپر مارکت داره..ضدعفونی کننده دست میفروش۱۰تومن..برا من و مادرش آوورد خواهرش زود پیام داد ک ...

اي واي چه خواهر قدر نشناسي واقعا😅😅😅😅اما الان كه فك ميكنم دوس دارم برم بغلش كنم خوابه مظلوم شده😅😅😅

دیروز به من گفت از صب برم خونشون منم گفتم تو دلت برا خواهرت تنگ شده من چرا از صب برم شب بیا باهم بریم..به تیریج قباش برخورده الان رفت سر کار گفتم منم ببر خونه مامانم گفت شب میام باهم میریم..اینارو گفتم که بگم منم یکی رو مخشو تو خونه دارم..خیلیم حرص درآره..پاش بیوفته ادمو تا سرحد جنون میبرن..🥺🥺🥺

اي واي چه خواهر قدر نشناسي واقعا😅😅😅😅اما الان كه فك ميكنم دوس دارم برم بغلش كنم خوابه مظلوم شده😅 ...

تو خواب ماهم مظلومییییم..کی تو دعوا اومدن بغلمون کردن..من که پشتمو میکنم میخوابم..اونم چه خوابی..به به..😉

دیروز به من گفت از صب برم خونشون منم گفتم تو دلت برا خواهرت تنگ شده من چرا از صب برم شب بیا باهم بری ...

اره بابا همه يكي ازاينارو دارن تو خونشون☹️☹️خوبه حسوديت نميشه ميگه دلم واسه خواهرم تنگ شده من حسودي ميكنم تو اين موارد اما به رو خودم نميارم

اره بابا همه يكي ازاينارو دارن تو خونشون☹️☹️خوبه حسوديت نميشه ميگه دلم واسه خواهرم تنگ شده من حسودي ...

من هنوز نبودم اما خواهرش بود..حسودی نمیکنم چون میدونم هر وقت اینطوری گفته زدن رو پرش..🤣🤣🤣

تو خواب ماهم مظلومییییم..کی تو دعوا اومدن بغلمون کردن..من که پشتمو میکنم میخوابم..اونم چه خوابی..به ...

😅😅😅😅واي ديوونه...اما شوهرمن وقتايي كه حوصله داشته باشه و حق به جانب نباشه بعد دعوا مياد بغلم ميكنه نميدونم چش شده بود واقعا سيماش قاطي كرده

اره بابا همه يكي ازاينارو دارن تو خونشون☹️☹️خوبه حسوديت نميشه ميگه دلم واسه خواهرم تنگ شده من حسودي ...

قشنگ بلدن دلتنگیشو رفع کنن...ای وااااای هروقت بخاطر اونا با من دعواکرده یه جوری به گ...خوردن انداختنش...🤣🤣🤣

😅😅😅😅واي ديوونه...اما شوهرمن وقتايي كه حوصله داشته باشه و حق به جانب نباشه بعد دعوا مياد بغلم ميك ...

همسر منم وقتی قاطی کنه..نمیفهمه چی به چیه..حالا مال تو خوبه..مال من یکبار گفتم میز اتورو جمع کن برگشت سینه سپر کرد گفت دستوری بود یا خواهشی؟منم عین یانگوم اینا بو فیلمش..نشستم گفتم او لا لا لا لا..لا لا لا..همسر گرامی مرا عفو کنید مرا بکشید اما میز اتورا بزنید بر فرق سرم

اي واي چه خواهر قدر نشناسي واقعا😅😅😅😅اما الان كه فك ميكنم دوس دارم برم بغلش كنم خوابه مظلوم شده😅 ...

فعلا وایسا تا ادب بشه 😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دیروز به من گفت از صب برم خونشون منم گفتم تو دلت برا خواهرت تنگ شده من چرا از صب برم شب بیا باهم بری ...

😤😤😤😤😒

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
پس وضعيت منو تو  مثل همه...اره بخدا خدا بدادمون برسه ما كه كم با هم بحثمون ميشد اما با اين وضعي ...

😐😐😐چند ساله ازدواج کردین؟؟ عزیزم چون خونه نبود بحثتون نمیشد باید یاد بگیرین وقتی کنار همین بحث نکنین،راحت بگم شما به اون درک نرسیدین هر دوتاتون شما میگی زیاد کار میکنی چرا؟؟؟ آقایون دوست دارن که ازشون طلب کمک کنین بعدش تحسین کنین این کار بهشون حس مفید بودن میده مثلا ازشون بخوای از طبقه بالایی کابینت طرفی بهتون بده بعدش ازش تعریف کنین یا باز کردن در شیشه و... گلم حتما با همسرت صحبت کن تو حرفات ازش تعریف کن و زودتر آشتی کنین البته جوری تعریف نکن که مغرور بشه،از سیاست زنانگیت استفاده کن

البته من مجردم و تجربه ای ندارم فقط نظرمو گفتم