2777
2789
عنوان

بعضي وقتا مردا چه زبون نفهم ميشن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 75 پست
سرکارو مجبوره بره جیکار کنم خونه که باشه بند نمیشه میذه میاد بعد هی باید بگم دستتو بشور لباستو بنداز ...

اي جان الهييييي...اره ميفهمم بده به يكي هي تذكر بدي..حالا شوهر من انقدر وسواسه از اونور بوم افتاده😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي جان الهييييي...اره ميفهمم بده به يكي هي تذكر بدي..حالا شوهر من انقدر وسواسه از اونور بوم افتاده😒 ...

بابا بهتر که اینم انجام میده ولی دق میده 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
يعني كار خوبي كردم بهش كم محلي كردم و نرفتم سمتش؟

اره بابا خیلی لوس شده 

من که خیلی ایراد میگیرم از شوهرم وقتی کارش ایراد داره باید بگی دیگ شیرو رو گاز ریخته باید بگه ببخشید عزیزم بده پاک کنم واست ن ک قهر کنه

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

دیروز میگم میریم خونه مادرت اونا رعایت نمیکنن نریم..بذگشته میگه من الان دوهفته اس خواهرمو ندیدم دلم براش تنگ شده..رفتیم خواهرشم دستش دردنکنه قشنگ گذاشت تو کاسه اش دلتنگیش رفع شد😅😅😅

دیروز میگم میریم خونه مادرت اونا رعایت نمیکنن نریم..بذگشته میگه من الان دوهفته اس خواهرمو ندیدم دلم ...

چیکا کرد😂

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره