2777
2789
عنوان

بعضي وقتا مردا چه زبون نفهم ميشن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 75 پست
عزیزم خانومای گلی مثل شما (والبته خودم!!!)باید بیشتر با سیاست های گفتاری آشنا بشن، هزارکار و لطف و ز ...

اره درست ميگي منم اشتباه كردم اما هچين رفتار صفت و سختي از همسرم نداشتم...به نظرت اشتباه كردم نرفتم ديشب نزديكش ؟اخه بخدا انگار روحم خسته بود اصلا حالم رو روال نبود دلم نميخواست برم سمتش...اره حتما بفرست واسم كجا داري اين كانال هارو تو واتساپ يا ت ل گ رام؟

اره درست ميگي منم اشتباه كردم اما هچين رفتار صفت و سختي از همسرم نداشتم...به نظرت اشتباه كردم نرفتم ...

ببین عزیز رفتار همسرت واقعا تند و غیرمعقول بوده، اینو توی یک موقعیت خوب و آروم و گل وبلبل بهش بگو که اصلا توقع چنین رفتارهای بچه گانیه از مردی که انقدرقبولش داری و دوسش داری نداشتی و نداری...

ولی خب مدیر عاطفی و مهربان خونه که تلاش بیشتری برای گرما وآرامش خونه میکنه ما هستیم نباید بذاریم مرد بارفتار بچه گونش محیط رو سرد کنه تا جایی که بشه باید تلاش کنیم هی وقت جامون جدا نشه و... چون واقعا بقول شما اتفاق بی ارزشی بوده...

ولی حال روحیتم میفهمم حالابرا یبار باشه عیبی هم نداره آدم نباید وقتی نمیتونه خودش رو له کنه ولی تلاش کن انقدربرات مهم نباشه و نذاری روند جاجداکردن براتون عادی بشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درست ميگي منم اشتباه كردم اما هچين رفتار صفت و سختي از همسرم نداشتم...به نظرت اشتباه كردم نرفتم ...

خخخ هیچ کدوم.

شاید تلگرام هم باشن ولی من ایتا دارم. اینارو در ایتا دارم

@aghleashegh_eshgheaghel

@hamsare_khoob

ببین عزیز رفتار همسرت واقعا تند و غیرمعقول بوده، اینو توی یک موقعیت خوب و آروم و گل وبلبل بهش بگو که ...

اره دوس ندارم اصلااااا كه اين موضوع عادي بشه خيلي دل شكسته ام خيلي...اصلا حال درستي ندارم واقعا احتياج داشتم يكم تنها باشم اما دلمم نميخواد بيشتر از اين كش پيدا كنه...

واي خيليم بچه ميشن گاهي وقتا اخه منو مييوزونه خودش از اينايي هست كه خيلي بايد مراعات كني و وسواس دار ...

درکت میکنم مردا گاهی خیلی یه کلمه میشن که نمیخوام بگم خدا به داد برسه این روزا که همش باید خونه باشن من چند روز شوهرم خونه موند اعصابمو خراب کرده اصلا کشش ندارم نه خرف گوش میده نه رعایت میکنه میگم دعوامون میشه خل شدم به خدا منم دیشب جدا خوابیدم از دستش کلافه ام 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
درکت میکنم مردا گاهی خیلی یه کلمه میشن که نمیخوام بگم خدا به داد برسه این روزا که همش باید خونه باشن ...

پس وضعيت منو تو  مثل همه...اره بخدا خدا بدادمون برسه ما كه كم با هم بحثمون ميشد اما با اين وضعيت فقط داريم باهم بحث ميكنيم هي قهرو اشتي هستيم منم دلم شكسته از بدجور خيلي ناراحتم 

اره دوس ندارم اصلااااا كه اين موضوع عادي بشه خيلي دل شكسته ام خيلي...اصلا حال درستي ندارم واقعا احتي ...

قوی باش گلم خودت میگی بچه میشن مثل یه بچه خیلی جدی نگیر این کارش رو. با دستای مهربون زنانه و آبادگرت دوباره رابطه تون رو آباد کن ولی تو موقعیت های خوب و با زبون خوب کم‌کم به همسرت هم یادبده رفتارش رو مدیریت کنه

پس وضعيت منو تو  مثل همه...اره بخدا خدا بدادمون برسه ما كه كم با هم بحثمون ميشد اما با اين وضعي ...

اره به خدا سر کوچیکترین مساله میپریم بهم الان رفته سرکار امروز نفس میکشما

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اره به خدا سر کوچیکترین مساله میپریم بهم الان رفته سرکار امروز نفس میکشما

نه نگو اينجوري ديوونه حتي اگه بزنيم همو بهتر ازاينكه برن بيرون تو اين وضعيت گناه دارن من خيلي دلسوزم لامصب تف به اين دل رحميم😞

نه نگو اينجوري ديوونه حتي اگه بزنيم همو بهتر ازاينكه برن بيرون تو اين وضعيت گناه دارن من خيلي دلسوزم ...

سرکارو مجبوره بره جیکار کنم خونه که باشه بند نمیشه میذه میاد بعد هی باید بگم دستتو بشور لباستو بنداز بیرون کوش نمیکنه دعوامون میشه به خدا سرم درد میکنه از دستش 

نه نگو اينجوري ديوونه حتي اگه بزنيم همو بهتر ازاينكه برن بيرون تو اين وضعيت گناه دارن من خيلي دلسوزم ...

ما برا خودشون‌ میگیم دلمون به رحم میاد اما اونا معنیشو‌نمیفهمن که فکر میکنن غر میزنیم حالیم‌نیست