2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه راهنمایی😢😢😢

17 بازدید | 26 پست
سلام. من میدونم عفونت زنانه دارم الان زیر دلم درد میکنه میشه یه انتی بیوتیک معرفی کنید که تو دوران شیردهی ضرر نداشته باشه قبلا دکتر داده بود اسمش یادم رفته. خواهش میکنم نگید برم دکتر فعلا شرایطشو ندارم😢
من اطلاعی ندارم کاش فاهی بیاد کمکت
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداربودم سفالکسین400میداد6ساعت یبار حالابهتره از ی مطب بزنی بپرسی
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
ریحانه جان منم ترشحاتم زیاده زردرنگه ولی بدون بوهس ینی عفونته؟بعده سزارین اونجوری شدن
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
ترشحات زیاد آبکی؛ با بوی کپک یا ماهی گندیده. عفونت گاردنلایی...درمانش مترونیدازوله هر 8 ساعت یکعدد...به مدت 7 روز... که شریک جنسی هم باید همزمان با خودت مصرف کنه
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.