2777
2789
عنوان

رژیم حذف نون و برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 17206 بازدید | 46 پست
رژیم نه.اینام نه.

خب شايد ويتاميناي بدنت كمه بايد ازمايش بدي تا معلوم بشه 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عسل جان 😘 منم میخوام رژیم بگیرم اگه میشه اگه نکته ی دیگه هم هستش بهم بگو ❤

قرص ویتامین e حتما هفته ای دوتا بخور که پوستت چروک نشه.

بجای برنج سفید برنج قهوه ای درست کن بخور...غذاهات آبپز وبخار پز کن.بخودت سخت نگیر .فقط شیرینجات حذف کن که خیلی چاق کنندس.من با رژیم ده ساله که وزن کردم و باشگاه واستخرم میرفتم بدنم فرم گرفته...الان بخاطر کرونااا نمیتونم برم

نگارین جان اگه قرص جوشان ب کمپلکس بخورم جاشو پرمیکنه ؟

میتونه کمک کنه اما به طور کل قطع کامل یک ماده غذایی که روتین هم هست به بدن آسیب میرسونه ...یک حالت شوک به بدن ...کم کردن وزن اصولی نباشه انقدرر آسیب میزنه از چاقی بیشتر ...رژیم کتوژنیک یا پروتئنی هم هست ...از دید من حذف غلطه ...کمش کن 

مرسی عسل جان 😘 منم میخوام رژیم بگیرم اگه میشه اگه نکته ی دیگه هم هستش بهم بگو ❤

منم تو رژيمم اما صبحا دكترم برام نون تو برنامم گذاشته ظهرا اكثرا برنجيه و شبها بازم نوني بااين حال وزنمم كم ميكنم ريزش مو هم ندارم

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
مرسی مرضیه جان موهاتم ریزش کرد ؟

نه چندان خیلی میوه و سبزیجات و مغزیجات و اینا میخوردم😂😂😂 اصلن کالری مهم نیود فقط هرچیزی که بشه خامشو خورد... وولی یادمه یکی تز دوستام این رژیمو طولانی تر گرفت قرص ویتامین ب می خورد

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
قرص ویتامین e حتما هفته ای دوتا بخور که پوستت چروک نشه. بجای برنج سفید برنج قهوه ای درست کن بخور... ...

ممنونم عسل جون 

برنج قهوه ای خیلی کم کالری تر از برنج معمولیه ؟

اگه قرص ب کمپلکس بخورم جاش جبران میشه ؟

شايد يه درصدي كمكت كنه اما كامل نه شما رژيم اصولي زير نظر متخصص بگير سر خود بعدها پشيمونت ميكنه

نه چندان خیلی میوه و سبزیجات و مغزیجات و اینا میخوردم😂😂😂 اصلن کالری مهم نیود فقط هرچیزی که بشه خا ...

چه خوب

مرضیه جون پیج دوستت پابلیکه ؟ اگه اره ممنون میشم ایدی شو بدی 

راستی دوستت خیلی وزن کم کرد ؟

چه خوب مرضیه جون پیج دوستت پابلیکه ؟ اگه اره ممنون میشم ایدی شو بدی  راستی دوستت خیلی وزن کم ...

آخه اونم برا لاغری نگرفت خودش خیلی لاغر بود...

ولی از من به شما نصیحت ما ها باید سبک زندگیمونو عوض کنیم و همیشه سالم بخوریم ولی کم کم وزنمون به ایده آل میرسه ... رژیمای سخت وقت تلف کردنه...

@healthy.food.happy.life 

این پیجه هم سبک سالم زندگی کردنه بیشتر ولی خداییش نون و یرنج هم توش خیلی کمه..

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life