2777
2789
عنوان

اونایی که به تازگی بینی عمل کردن بیان لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشتی بزار زمان درستش میکنه ورم میخوابه به مرور زمان واقعا انقدر نگران نباش طبیعیه منم مثل تو تاپیک ...

ای کاش میتونستم اینقدر بی خیال باشم گل

من یه آدم کم صبر ام واقعا عمل به درد شخصیت من نمی‌خورد😭

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ای کاش میتونستم اینقدر بی خیال باشم گلمن یه آدم کم صبر ام واقعا عمل به درد شخصیت من نمی‌خورد😭

بخدا من شنبه رفتم مطب یکی پرسید واسه عمل اومدید؟ در این حد آمپول رو که زدم خیلی بهتر شدم جز زمان هیچ کار نمیشه کرد اگه از فرمش راضی مطمئن باش بقیه ش اوکی میشه

اسی ایقدر نترسون همه رو خبماهم عمل کردیم روانمون مگه چش شد؟😐

نمیدونم شاید من روحیه اش رو ندارم

ولی واقعا عمل سنگینیه به لحاظ فکری  و خیلی بستگی به فرم بینی طرف قبل از عمل داره...اصلا این پست هایی که تو اینستا هست که یارو بلافاصله بعد از برداشت آتل یه بینی قلمی و خوشگل داره رو نباید باور کرد 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

میشیییی خیلی خوب میشی الان انگار سگ بهت حمله کرده دو روز دیگ پلنگ شدی دختراره عشقم عمل کردم

ای کاش خوب بشه فقط زودتر😭دکتر که میگه تا یکسال ورم داری باید باهاش کنار بیای 

نیاز دارمم

شاید از نظر خودت فقط نیاز داری 

بخدا هیچکس اینارو نمیگه ولی اکثر کسایی که عمل میکنن حداقل تا یک سال اول بعد عمل شون داغونن...مگر بینی های استخونی