2777
2789
عنوان

رژیم حذف نون و برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 17207 بازدید | 46 پست
پس چرا من اینارو همه میخورم زیاد اما به شدت عصبی و ریزش موی زیاد دارم.

شما رژيمي؟مشكل تيروئيد يا تنبلي تخمدان نداري؟

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص جوشان ب کمپلکس هفته ای دوبار بخور  من بعد عملهای سنگینم میخوردم اصلا ریزش مو نداشتم اما ب ...

مرسی عسل جان 😘 منم میخوام رژیم بگیرم اگه میشه اگه نکته ی دیگه هم هستش بهم بگو ❤

موهاتونم ریخت ؟ چند مدت گرفتید ؟ چقدر کم کردید ؟

برا کم کردن وزن نگرفتم اونموقع ... هر چند چند کیلو کم کردما ولی چهل روز بود به گمانم...

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
دلیلش چیه که موها میریزه چی تو بدن کم میشه ؟

ويتامين ب دارن و اينكه چون تو رژيم چربي ها هم حذف ميشن تعادل هورموني و تغذيه اي بهم ميخوره و اسيب جدي ب بدن ميزنه

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍