2777
2789
کتابی که به ما درس دادن اسمش بی هوشی در ماماییه  ویه کتابی هست که وزارت بهداشت به عنوان پروتکل ...

من دسترسی به این کتاب ندارم اما حرفی که میزنید تقریبا غیر ممکنه. چون شاید در عمل بعضی شرایط بیمارستان های فوق محروم باعث بشه که توصیه ها نسبت به حالت استاندارد جهانی متفاوت باشه اما حداقل توی کتاب های اموزشی مطابق استاندارد روز دنیا اموزش داده میشه. شما احتمالا درست اون درس رو پاس نکردید. هیچ! تاکید میکنم هیچ دکتر بیهوشی نمیاد موردی رو که میتونه با بیحسی عمل کنه توصیه به بیهوشی بکنه مگه در صورت اضطراب شدید بیمار و یا داشتن بیماری خاص.

اره تو‌هرعملی ممکنه پیش بیاد من با اطلاعات نگفتم من چیزی که دیدم گفتم....الان تو اکثر بیمارستانای دو ...

شما حتی چیزی که دیدید رو نگفتید. شما شرح حال گرفتید از مریض؟ در جریان پرونده اش بودید؟ یه چیزی که خاله زنکی تو بخش گفته میشه که نمیشه ادم بیاد بگه. سهل انگاری تو زایمان طبیعی نمیشه؟ همون Assisted delivery که بچه بدبخت رو با وکیوم و فورسپتس میکشند بیرون کم مورد داشته که بچه دچار مشکل بشه؟ کم بچه به خاطر عدم رسیدن اکشیژن کافی تو زایمان طبیعی دچار فلج مغزی شدند؟ اینجوری که نمیشه گفت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حتی چیزی که دیدید رو نگفتید. شما شرح حال گرفتید از مریض؟ در جریان پرونده اش بودید؟ یه چیزی که خا ...

بااجازتون بالای سرمریض بودیم  بله زایمان با وکیوم هم اشکال داره ...اگه برگردین به عقب تر و‌بخونین  چیزایی که نوشتم گفتم کسی که کلاس های امادگی‌برای زایمان بره ورزشاشو‌انجام بده پزشکم باید موقع معاینه اش متوجه بشه این خانوم سیستم بدنش طوریه که نمیتونه طبیعی زایمان که واون موقع سزارین براش خیلی هم عالیه😐

من دسترسی به این کتاب ندارم اما حرفی که میزنید تقریبا غیر ممکنه. چون شاید در عمل بعضی شرایط بیمارستا ...

شما رفرنس جهانیم بخونی همه موارد بد دارو و یا اون‌عمل میارن از اول تااخر به و به چه‌چه نمیکنن تمام عوارضشو مینویسن ....اگه یادتون باشه تا چند سال پیش همه رو بی هوش میکردن اما درست بعد از یک‌سری مسائل و‌کمبود ها همه اومدن گفتن بی حسی انجام‌بشه ...

بااجازتون بالای سرمریض بودیم  بله زایمان با وکیوم هم اشکال داره ...اگه برگردین به عقب تر و‌بخون ...

چه جوری فهمیدید که اونوقت بخیه داخلی باز شده و اونم مربوط به سزارین ۱۵ سال میشه اونوقت؟

چه جوری فهمیدید که اونوقت بخیه داخلی باز شده و اونم مربوط به سزارین ۱۵ سال میشه اونوقت؟

ازشون سونو گرفته بودن بخیه هاشون از داخل شکم پاره شده بود دقیقا همون محل سزارین و از داخل گوشت اضافه اورده بود چن تا متخصصم بالای سرش بودن همه همین نظر دادن 

شما رفرنس جهانیم بخونی همه موارد بد دارو و یا اون‌عمل میارن از اول تااخر به و به چه‌چه نمیکنن تمام ع ...

عزیزم خیر. اصلا بحث کمبود و دارو و اینا نیست. بحث اینه که بی حسی سیف تره و عوارضش از بیهوشی کمتر. الان شما یه کشور پیشرفته به من بگو که میاند و موردی که میشه با بیحسی انجام داد رو با بیهوشی انجام میدند! امریکا، استرالیا و اروپای غربی همه رو اطلاع دقیق دارم. اروپای شرقی رو نمیدونم.

عزیزم خیر. اصلا بحث کمبود و دارو و اینا نیست. بحث اینه که بی حسی سیف تره و عوارضش از بیهوشی کمتر. ال ...

برای سزارین به ما این طور یاد دادن چون بی حسی که توی نخاع تزریق میشد عوارض زیادی برای مادر داشت ....ویادمه گفتن مخصوصا توی ایران چون خانوم ها خیلی رعایت نمیکنن مناسب نیست استفاده اش

عزیزم کدوم بیمارستان زایمان کردی؟خوب بود؟.....من قراره برم بیمارستان عرفان سعادت اباد و قراره سزارین ...

سلام عزيزم من نيكان تو قيطريه زايمان كردم

بي نهايت از كادر و خانم دكتر خوش اخلاقم راضي بودم

اونجا همه چي بهم دادن

واقعا ساكي ك برده بودم نياز نشد

فقط يه دست لباس خوشگل ك موقع برگشت تن دخترم كردم بخاطر فيلم و عكسش

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
من هنوز زایمان نکردم اما اونجوری ک تحقیق کردمو خوندمو با چندتا دکتر مشورت کردم سزارین خیلی بهتره چون ...

بسلامتي عزيزم

برو شيك زايمان كن برگرد

ب حرف بقيه كار نداشته باش

برای سزارین به ما این طور یاد دادن چون بی حسی که توی نخاع تزریق میشد عوارض زیادی برای مادر داشت .... ...

ببين همش برميگرده ب كادر بيمارستان

من خودم اسپاينال بودم

بعده اينكه اومدم تو بخش پرستار بهم گفت تا دو ساعت اصلا گردنتو ب چپ و راست نچرخون و بلند نكن 

حتي زير سرمم بالش نزاشتن 

ب همسرم گفتن فقط بايد مايعات بخوره

و بهش گفتن رفت برام يه بسته نسكافه گرفت

و همينطور كمپوت گلابي و انجير ك بايد ابشو ميخوردم

تا اينكه شب شد و پرستار اومد كمكم براي راه رفتن 

وقتي ميخواستم بايستم درد زيادي رو تحمل كردم ولي وقتي شروع كردم راه رفتن دردم رفته رفته كم شد

تا اينكه احساس كردم هر چي بيشتر راه ميرم درد كمتري حس ميكنم

اينك بگم ب محض اينكه راه رفتم معذرت ميخام احساس دفع كردم ك اين خودش ب گفته پرستار خيلي خوب بود

بعدم برام سوپ ماهيچه اوردن 

يعني تمام مدت من اونجا مايعات مينوشيدم 

ك پرستار گفت چون شما اسپاينال بودي بايد مايعات زياد بخوري ك سردرد و كمردرد نشي 

خلاصه ك خوب بود و اطلاعات خوبي هم ب من دادن براي مراقبت تو منزل

و اينكه بهم گفتن ك حتما بايد از روز پنجم گن ببندم 

من الان ٢١ ماهه زايمان كردم حتي يك بار هم بعد از زايمان كمردرد نشدم

عزیزم کدوم بیمارستان زایمان کردی؟خوب بود؟.....من قراره برم بیمارستان عرفان سعادت اباد و قراره سزارین ...

يك شب بيشتر نگه نداشتن

یه کیسیم داشتیم که شکم دومش بود توی ماه شش بود با دل درد شدید اومده بود بعد سونو براش تشخیص دادن که بخیه های زایمان قبلیش از داخل باز شده و بنده خدا بایدتا زایمانش صبر میکرد و تحمل میکرد دردش رو

من دسترسی به این کتاب ندارم اما حرفی که میزنید تقریبا غیر ممکنه. چون شاید در عمل بعضی شرایط بیمارستا ...

دقيقا همينه

البته من ك مثل شما علمشو ندارم

ولي چبزي ك دكتر بيهوشي براي من توضيح داد اين بود ك بي حسي تو زايمان عوارض و خطرش كمتر از بيهوشي هست 

چند روز بعد زايمان من يكي ازدوستام زايمان كردن بخاطر استرس زيادي ك داشت مجبور شدن بيهوشش كنن