2777
2789
من دهانه رحمم باز نمیشد عزیزم،دکتر منم اول با سزارین مخالف بود،گفت حتما باید طبیعی بیاری

کاش منم یه جوری بشه سزارین شم اخه این دکترا نمیزارن که:((((تااونروز همش استرس دارم خب اخه واقعا طبیعی نمیتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا ابنجور نیست. شما حتی در حد یه بهیار هم اطلاعات پزشکی ندارید. لطفا اطلاعات غلط ندید

وقتی بیاین تو بیمارستان وببینین هیچ چیز با چیزایی که شما اطلاعات دارین یاخوندین مطابقت نداره و ما خیلی از امکانات به خاطر تحریم نداریم شاید بهتر متوجه‌بشین  

من برای سلامتی خودشون وچیزی که از تکنسیندهای بی هوشی یا پزشکای‌بی‌هوشیمون‌شنیدم و‌دیدم براتون‌گفتم 

اگه ام دوس‌دارین میتونم مدارکمو‌نشونتون بدم که فک‌نکنین از بی سوادی و‌سرخوشی‌زیاد حرف‌میزنم

وقتی بیاین تو بیمارستان وببینین هیچ چیز با چیزایی که شما اطلاعات دارین یاخوندین مطابقت نداره و ما خی ...

عزیزم اینی که شما میگی ربطی به امکانات بیهوشی نداره. بله داروهای بیهوشی و بیحسی وارداتیه و معمولا از المان وارد میشه. تحریم ها هم اول از همه دودش تو چشم مردم میره. اما وقتی مشکل پیش میاد و به حای مثلا المان از هند کشور داروهارو وارد میکنه این اتفاق برای هر دو تا دارو میفته. اینجوری نیست که المان بگه داروی بیهوشی میدم اما بیحسی نمیدم. توی بیحسی بیشتر از بیهوشی مهارت دکتر دخیله. اما توی عمل هایی مثل سزارین بیشتر توصیه دکترها به بیحسیه نه بیهوشی. بیهوشی عوارض خودش رو داره که بیشتر از بیحسیه

منم كسيو ميشناسم ك طبيعي زايمان كرد و بچه تو كانال موند و اكسيژن ب مغزش نرسيد و با ضايعه مغزي دنيا ا ...

تا ببینیم خدا چی میخواد.......

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
عزیزم اینی که شما میگی ربطی به امکانات بیهوشی نداره. بله داروهای بیهوشی و بیحسی وارداتیه و معمولا از ...

من نگفتم داروی بی حسی نمیدن بی هوشی میدن اون طوری که تو کتابای ما نوشته و بهمون درس دادن میگن بی حسی ضررش برای خود مادربیشتره  ولی برای بچه و ارتباط بامادر بی حسی بهتره 

نمیخام بترسونمتون اما کیسی داشتیم که بعد از پونزده سال که زاسزارینش میگذشت بخیه هاش از داخل شکم باز ...

رسما مطمین شدم که شما واقعا اطلاعاتتون اصلا دقیق نیست. بعد از یکی دو ماه دیکه پوست و عضله جوش میخوره! مگه میشه بعد از ۱۵ سال؟!! ممکنه ر ای یه فرد توی سزارین مشکل پیش بیاد در صورتیکه دکتر دکتر خوبی نباشه تمون طور که تو یه عمل ساده اپاندیس ممکنه. اما خوب دکتر خوب نباشه زایمان طبیعی همممکنه به فاجعه ختم شه. مخلص کلام من قبول دارم که کسی که توی مناطق دورافتاده است و به دکتر و بیمارستان خوب دسترسی نداره براش از نظر پزشکی بهتره  که طبیعی زایمان کنه. اما برای کسی که دسترسی به امکانات خوب داره سزارین از خیلی از جهات بهتره به نظرم

وقتی بیاین تو بیمارستان وببینین هیچ چیز با چیزایی که شما اطلاعات دارین یاخوندین مطابقت نداره و ما خی ...

ببینید ادمای دیگه که الزاما نمیان تو بیمارستان شما زایمان نمیکنن. شاید شما تو یه منطقه خیلی محروم مشغول به خدمت باشید. ادم باید یه حرفی بزنه که تاحد زیادی عمومیت داره.میشه بپرسم شما تحصیلاتتون تو چه رشته ایه و تا چه مقطعی؟

رسما مطمین شدم که شما واقعا اطلاعاتتون اصلا دقیق نیست. بعد از یکی دو ماه دیکه پوست و عضله جوش میخوره ...

اره تو‌هرعملی ممکنه پیش بیاد من با اطلاعات نگفتم من چیزی که دیدم گفتم....الان تو اکثر بیمارستانای دولتی و مخصوصا اموزشی خیلی سهل انگاری ها میشه که هیچ وقت بروزشون نمیدن کمبود امکانات هم که بماندهمه ام‌براشون مقدور نیست که برن جای دیگه زایمان کنن 

ببینید ادمای دیگه که الزاما نمیان تو بیمارستان شما زایمان نمیکنن. شاید شما تو یه منطقه خیلی محروم مش ...

اتفاقا برعکس توی شهر بزرگ کارمیکنم  همون اولم گفتم جایی ک انتخاب میکنن برای زایمان حتما کادر خوبی داشته باشه

ببخشید دقیقا تو کدوم کتاب اینو میگه؟ 

کتابی که به ما درس دادن اسمش بی هوشی در ماماییه  ویه کتابی هست که وزارت بهداشت به عنوان پروتکل کلی برای همه میفرسته که برااساس اماری که از بیمارستان های ایران جمع شده نوشته میشه و‌توصیه هایی میکنن