2777
2789
ببين همش برميگرده ب كادر بيمارستان من خودم اسپاينال بودم بعده اينكه اومدم تو بخش پرستار بهم گفت تا ...

اره کادر بیمارستان خیلی مهمه ولی توی بیمارستان های دولتی و‌اموزشی اصلا این طوری نیست خیلی چیز هارو نمیگن واسه همین مادر بیشتر اذیت میشه ولی خب پرستار یا ماماش اگه وجدان داشته باشه باید همه اینا براش توضیح بده ولی خب خیلی نمیگن الان من اطرافم هرکس زایمان کرده به هیچ کودوم هیچ‌توضیحی نداده بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کادر بیمارستان خیلی مهمه ولی توی بیمارستان های دولتی و‌اموزشی اصلا این طوری نیست خیلی چیز هارو ن ...

بله متاسفانه بيمارستاناي دولتي اين مشكلو دارن

منم چون بيمارستانم خصوصي بود راضي بودم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
بله متاسفانه بيمارستاناي دولتي اين مشكلو دارن منم چون بيمارستانم خصوصي بود راضي بودم

بله دکتر شخصی که داشته باشی و توی بیمارستانای خصوصی رسیدگی خیلی خوبه و شاید خیلی چیزایی که توی بیمارستای دولتی نیست شایذ اونجا باشه وواقعا کسی بتونه بره خیلی بهتر از دولتیه

بااجازتون بالای سرمریض بودیم  بله زایمان با وکیوم هم اشکال داره ...اگه برگردین به عقب تر و‌بخون ...

مواردی که لازم به Assisyed delivery هست عموما با معاینه پزشک قبل از زایمان که مشخص نمیشه. کلا روند زایمان طبیعی تا حد خیلی زیادی غیر قابل پیش بینیه. کسی که میره بدای زایمان طبیعی باید ریسک Assisted delivery رو بپذیره که ریتش اصلا هم کم نیست. توی انگلیس یکی از هر ۸ زایمان طبیعی نیاز به فورسپس یا وکیوم هست. من گمان نمیکنم تو ایران کمتر باشه.

مواردی که لازم به Assisyed delivery هست عموما با معاینه پزشک قبل از زایمان که مشخص نمیشه. کلا روند ز ...

بله اما موقعی که دیلاتاسیونش به پنج و شش میرسه متوجه میشن که فرد نمیتونه زایمان کنه نباید  بااصرار روی زایمان یه بچه رو از بین برد یا ناقص کرد اگه طرف‌کارشو بلد باشع سریع میفرسته سزارین

خب پس هي نگين اين بده اون خوبه اگه واقعا ب خواست خدا راضي هستين 

سزارین در صورتی خوبه ک درپروسه زایمان طبیعی تشخبص داده بشه

واختیاری نباشه🤚🤗والسلام

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
بله دکتر شخصی که داشته باشی و توی بیمارستانای خصوصی رسیدگی خیلی خوبه و شاید خیلی چیزایی که توی بیمار ...

اره من هميشه از دولتي ميترسيدم

يه لاپاراسكوپي تو دولتي انجام دادم مردمو زنده شدم

دور از جون

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
سزارین در صورتی خوبه ک درپروسه زایمان طبیعی تشخبص داده بشه واختیاری نباشه🤚🤗والسلام

اصلا و ابدا. ریکاوری سزارین اورژانسی به مراتب سخت تر از سزارین از پیش تعیین شده است. زایمان طبیعی خوب نیست مگه اینکه مادر از نظر روحی اونجوری دوست داشته باشه  خودش و یا اینکه مادر دسترسی به دکتر و شرایط خوب نداشته باشه

یه کیسیم داشتیم که شکم دومش بود توی ماه شش بود با دل درد شدید اومده بود بعد سونو براش تشخیص دادن که ...

وای توروخدا

اصن من حرفای تورو میخونم مغزسرم درد میگیره چطوری تو میتونی تحمل کنی این چیزارو ببینی؟ 

میگم نگفتی شغلت چیه

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
اره من هميشه از دولتي ميترسيدم يه لاپاراسكوپي تو دولتي انجام دادم مردمو زنده شدم دور از جون

باز دولتی شهرای شما خدان

شهرما ک اصن خصوصی نداره 

بعد دولتیش نمیدونی چطوریه انگار قصارخونس البته بخش زایمانش اینطوریه بیشتر بقیه بخشا خوبن 

منم مجبورم برم شیراز

عزیزم خیر. اصلا بحث کمبود و دارو و اینا نیست. بحث اینه که بی حسی سیف تره و عوارضش از بیهوشی کمتر. ال ...

اره خواهرمنم شوهرش همکار شوهرش عملش میخاست کنه بهش گفت بیحسی بهتره عوارضش خعلی کمتره ولی خواهرم چون خیلی استرس داشت و میترسید گفت نه میخام بیهوش شم که بیهوشش کردن

کلا بیهوشی خطرناکتره

براهمینه که میگن تا چن بار بیهوشی مجازه بعد از یه تعداد دیگه خعلی خطرناکه. حالا تعدادشو یادم نیست ولی برا بیحسی چنین چیزی نمیگن

وای توروخدا اصن من حرفای تورو میخونم مغزسرم درد میگیره چطوری تو میتونی تحمل کنی این چیزارو ببینی؟&n ...

مامجبوریم خیلی چیزای بدتر ازاینم ببینیم اما دیگه بعد یه مدت بی حس میشی  .....اگه میتونی چن وقت مونده به زایمانت برو جایی که بیمارستان خوب باشه

مامجبوریم خیلی چیزای بدتر ازاینم ببینیم اما دیگه بعد یه مدت بی حس میشی  .....اگه میتونی چن وقت ...

مجبورم برم یه شهر دیگه

تو شهر خودمون نیست جای خوب