2777
2789
شما طبیعی همون موثع درد میکشی اماسزارین رو بعدها متوجه عوارض میشین  تواین دوران که دوروام نیست ...

حرفاتون اصلا منطقي نيس

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
خانومی ببین من تو همین نی نی سایت باخانومی آشناشدم ک میگفت ک بچه اولش ۵کیلو بود دکتراهم نمیدونستن هم ...

منم كسيو ميشناسم ك طبيعي زايمان كرد و بچه تو كانال موند و اكسيژن ب مغزش نرسيد و با ضايعه مغزي دنيا اومد

و اين فرشته كوچولو بعد از سه سال درد و رنج و سختي پركشيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که ندیدم هرسزارینی عوارض داشته باشه.مونده به دکترت وکاربلد بودنش که چطور عملت کنه..من توبیما ...

عوارض خاصي نداره

منو خواهرم و مامانم هر كدوم يبار سز شديم اصلا نه دردي كشيديم نه عوارضي داشتيم

نميخام اين موضوع رو ب همه عموميت بدم

ولي نصف مشكلاتي ك براي فرد بوجود مياد بخاطر رعايت نكردن خود مريضه

چرا اینقدگرون ؟ تبریز با اتاق خصوصی تقریبا ۵تومن درمیاد

من پارسال تو تهران خصوصي ٦ تومن دادم

امسال فكر كنم ١٠ شده باشه

ولي بي نهايت راضيم 

بازم بخام زايمان كنم حتما سز ميكنم

والا با لب خندون رفتم با لب خندون برگشتم

پرستارها هم مثله فرشته دورم ميچرخيدن 😁

من هنوز زایمان نکردم اما اونجوری ک تحقیق کردمو خوندمو با چندتا دکتر مشورت کردم سزارین خیلی بهتره چون عوارض وحشتناک یا انچنانی مثل طبیعی نداره...سزارین اگ بعد بیحسی یا بی هوشی 12 ساعت دراز بکشی و استراحت کنی دیگ عوارض کمر درد و پا درد و این چیزا نمیگیری کلا بدون عوارض میشه زایمانت اما طبیعی با اینک اولش عوارض نداره اما هرچی سن بره بالاتر عوارضش خودشو نشون میده مثل کمر درد و افتادگی رحم و فیبرم رحم و مشکلات ادرار و حتی الت تناسلی شکلش عوض میشه حتی با عمل زیباییم مثل اولش نمیشه و اون حالت گشادی رو داره...عوارض طبیعی هم بخاطر اون زور زدنه ک اوم دست خودش نیس و مجبوره زور بزنه دومین دلیلشم بخاطر اینه ک بچه 2.5 کیلو ب بالا برای خارج شدن از اون کانال خب درشته بخاطر همون خیلی صدمه ب مادرو اعضای مادر وارد میشه...من خودم از اول همش میگفتم طبیعی اما خیلی تحقیق کردم و وقتی راجب هر کدوم خوندم فهمیدم سزارین بهتره و  قراره سزارین کنم...

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
من پارسال تو تهران خصوصي ٦ تومن دادم امسال فكر كنم ١٠ شده باشه ولي بي نهايت راضيم  بازم بخام ...

عزیزم کدوم بیمارستان زایمان کردی؟خوب بود؟.....من قراره برم بیمارستان عرفان سعادت اباد و قراره سزارین کنم هزینه اشم از خود بیمارستان نپرسیدم اما از اونایی ک رفته بودن پرسیدم گفتن 7 تومن یا 8 تومنه...

راسی چند روز نگه داشتن و خودشون وسایل دادن بهت؟

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

من تو یه گروه بارداری عضوم چند تا از مامانا تعصب شدیدی رو طبیعی داشتن و سز رو میکوبیدن رفتن الان تقریبا ۲ ماهه زایمان کردن بخدا همشون یعنی تک به تکشون پشیمونن..بعدشم کثافت کاریهایی داره که فقط خدا میدونه

براي تبليغ طبيعي لازم نيس هر چرندي رو نشر بدين اون كيستون هم خودش يا مراقبت نكرده يا دكتر و بيمارست ...

عزیزم من فقط چیزیو‌که دیدم گفتم بهشونم گفتم جایی انتخاب کنن که کادر خوبی داشته باشه حتما چون بعضیا اصلا رسیدگی نمیکنن

اصلا و ابدا ابنجور نیست. شما حتی در حد یه بهیار هم اطلاعات پزشکی ندارید. لطفا اطلاعات غلط ندید

اگه بخاین آیدی بدین من تموم مقالات و اطلاعیه هایی که برامون اومده درمورد این چیزا براتون میفرستم

ببخشید این حرفا رو از کجا درمیارید شما؟!

ازچیزایی که تو بیمارستان دیدم. نگفتمم الزاماهمه همین طورن خب مسلمادشماخارج از کشور زایمان کردی رسیدگی خوبی داشتین اما ایشون‌گفتن بیمارستان نزدیکشون شرایط خوبی نداره به خاطر همین گفتم طبیعی براشون بهتره

بی حسی بهتره چون بعد عمل اثربی حسی هست دردت کم تره..ولی تو بیهوشی  دیگه به هوش بیای درد داری شد ...

خب اون‌چیزی‌که به ما گفتن و‌دیدیم همیشه توصیه کردن عوارض بی‌هپشی کمتر از بی حسیه به خاطر این گفتم وگرنه ازاون لحاظ‌شما درست میگین